Prijateljica ubijenog Saše objavila potresan tekst, evo šta je otkrila o njegovoj ženi osumnjičenoj za ubistvo

M. P.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Takođe, u postu se spominje i osumnjičena za svirepo ubistvo Kulišića, njegova supruga, Andrea

Foto: Privatna arhiva

Na društvenoj mreži Fejsbuk, prijateljica svirepo ubijenog Dobojlije Saše Kulišića, potresnim tekstom, oprostila se od njega.

U objavi, između ostalog, opisuje se Saša i to kakav je bio kao čovek, prenosi ATV.

"Bio je veseljak, to je prvo što će svako reći o njemu, zračio je dobrotom, voleo je sa prijateljima međusobno si raditi smicalice i bio je veliki radoholičar. O njemu nisam čula, a niti doživela, ijednu negativnost. Ćerka (uhapšena maloletnica od 14 godina osumnjičena da je pomagala u njegovom ubistvu, op.aut.) mu je bila miljenica, a onda je doživeo da ga izdaju one do kojih je najviše držao. Ispravan i dobar otac, kao što je Saša bio, nije zaslužio da ga žena i ćerka drogiraju mesecima kako bi neometano mogle glumiti barabe po gradu, trošiti njegov novac na sramotan način, dok on omamljen spava kući", ističe se u objavi.

Takođe, u postu se spominje i osumnjičena za svirepo ubistvo Kulišića, njegova supruga, Andrea.

"Bila je devojka koja je živela u baraci, bez struje i pitke vode. Saša je bio dobrostojeći lik. Doveo ju je u vilu, dao joj automobile, neograničeno novca, materijalno sve što nije mogla ni sanjati, putovanja, ljubav, stvorili su porodicu, i najvažnije – dao joj je svoje poverenje. Ona je bila i više nego prosečna, dosta detinjasta i ponašala se nezrelo. Uvek sam komentarisala da će ju kćerka (osumnjičena 14-godišnjakinja, op.aut.) prerasti u svim segmentima. Ali on je bio srećan s njom i mi smo ju prihvatali takvu. Bar se činio srećan", navodi se u objavi, te dodaje:

"Nijedno dete ne bi trebalo biti iščupano iz svog doma, od svojih roditelja i sestre, svojih igračaka, haljina i pasa, a Sašina osmogodišnaj ćerka to jeste. I nije jedina, ima ih… ona je u jednom danu ostala bez cele svoje porodice", navodi se u objavi.

Podsetimo, Saša je pronađen mrtav 30. januara u šumi kraj izletišta Preslice pokraj Doboja, vezanih ruku i nogu, sa brojnim ubodnim ranama po telu. Sumnja se da je već neko vreme bio na meti supruge i ćerke (14) te da su ga trovale lekovima.

Dan pre nego što je ubijen ćerka (14) mu je, kako se sumnja, u dogovoru sa Andreom i Draženom, izdrobila tablete u limunadu. Kada je Saša omamljen zaspao, pozvala je majku i Dražena da ih o tome obavesti, ostavljajući otključana vrata kuće, kako bi mogli nesmetano da uđu.

Oni su po dolasku, kako se sumnja, devojčici rekli da ode u dnevnu sobu i zatvori vrata. Omamljenog Sašu su u spavaćoj sobi pretukli do krvi, vezali mu kanapom ruke i noge, a lice su mu oblepili sivom selotejp trakom. Potom su ga ubacili u automobil i odvezli u šumu, gde je dobio četiri uboda oštrim predmetom u predelu stomaka. U šumi je ostavljen da umre...

Nedugo nakon što je telo pronađeno, policija je uspela da locira Dražena i uhapsi ga, a potom je u Banjaluci uhvaćena i Andrea. Dan nakon ubistva privedena je i maloletna ćerka. Svima je određen pritvor.

(Telegraf.rs)