Vreme čitanja: oko 3 min.

"Tata nije mogao da nasluti da će pasti od ruke koju je hranio i odgojio": Potresna ispovest Sašine ćerke

Vreme čitanja: oko 3 min.

Tamara se sa Sašom se nije čula prethodnih dana, ali i kada su se poslednji put čuli, ništa joj nije rekao što bi je navelo da posumnja da bi ovako mogao da skonča

  • 11

"Ne znam šta je razmišljala, imala je dvoje dece sa njim... Nije uništila samo njega, uništila je mnogo života", ovim rečima potresnu ispovest za Telegraf.rs započinje Tamara Kulišić, ćerka iz prvog braka Saše Kulišića, koji je brutalno ubijen 30. januara u šumi kraj Doboja.

Nakon ubistva policija je uhapsila Sašinu suprugu Andreu K., njihovu maloletnu ćerku, ali i Dražena L. (19), sa kojim je Andrea navodno već neko vreme bila u vezi.

Oni se sumnjiče da su planirali i izvršili stravičan zločin koji je potresao čitav region.

Vidno bleda i tužna, Tamara nam kaže da ne može da spava otkako je saznala da je njen otac svirepo ubijen i ostavljen da umre u šumi kraj Doboja, vezanih ruku i nogu, sa lepljivom trakom obmotanom oko glave...

"Puna sam tuge, besa, ne znam više ni sama kako ovo da opišem", kaže nam Tamara.

Otkako je saznala da joj je otac nestao, život se njoj i njenim najmilijma pretvorio u pakao. Kako kaže, ništa nije slutilo da ovako nešto može da se dogodi, kao i da će za Sašino ubistvo biti osumnjičeni ljudi iz porodice.

Saša Kulišić Doboj Foto: Privatna arhiva

"Sve je bilo normalno, kao i svaki dan. Bili smo šokirani saznanjem, prosto nismo mogli da verujemo do zadnjeg momenta da je to on. Mislili smo da je greška. Nismo mogli da poverujemo da se to dešava njemu, nama...", kaže Tamara.

Naša sagovornica potvrđuje priče građana Doboja koji su poznavali ubijenog Kulišića da je izgledalo kao da Saša i Andrea imaju normalan, srećan brak.

"Izgledali su normalno, najnormalnije... Mislim... Ne znam šta bih rekla za njih... Ja sam sa njom bila u korektnim odnosima, zbog tate. Bila sam i sa decom u korektnim odnosima, isto zbog njega", rekla nam je Tamara.

Nakon razvoda Tamara je pet godina živela sa ocem, a onda je prešla da živi kod majke. Sa Sašom se nije čula prethodnih dana, ali i kada su se poslednji put čuli, ništa joj nije rekao što bi je navelo da posumnja da bi ovako mogao da skonča.

Sumnje da je za smrt njenog oca kriva njegova druga supruga, kao i jedna od ćerki koju su u braku dobili, našu sagovornicu ostavlja bez teksta.

"Ta žena nije uništila samo njega, nego mnogo života. Njegove roditelje, nas decu, pre svega najmlađu ćerku, koja još nije ni svesna šta se dogodilo. Ne znam o čemu je razmišljala, ima svoje dece s njim. Na kraju krajeva, da je svoju ćerku svesno upetljala u sve ovo, to mi je šokantno, grozno...", kaže nam Tamara.

Ističe da njen otac nije ni mogao da nasluti šta mu se sprema.

"On nije mogao da posumnja na svoju ženu... Nije mogao verovatno da pomisli ovako nešto, a najmanje da će se to desiti iz kuće, od ruke koju je on hranio i odgojio... Svi smo šokirani", kaže nam Tamara.

Ističe da Dražena nije poznavala.

"Ne zna ga čak ni moj brat, a oni su generacija", kaže najstarija ćerka ubijenog Saše za Telegraf.rs.

Podsetimo, Saša je pronađen mrtav 30. januara u šumi, vezanih ruku i nogu, sa brojnim ubodnim ranama po telu. Po svemu sudeći, već neko vreme je bio meta supruge i ćerke, jer se sumnja da su ga neko vreme trovale lekovima, za šta nije ni znao, kao ni to da planiraju da ga liše života.

Dan pre nego što je Saša ubijen ćerka je, kako se sumnja, u dogovoru sa Andreom i Draženom izdrobila tablete tati u limunadu, a kada je Saša omamljen zaspao, pozvala je da ih o tome obavesti i ostavila im otključana vrata kuće, kako bi mogli nesmetano da uđu.

Po dolasku Andrea i Dražen su, kako se veruje, devojčici rekli da ode u dnevnu sobu i zatvori vrata, a omamljenog Sašu su pretukli do krvi, vezali mu kanapom ruke i noge, a lice su mu oblepili sivom selotejp trakom. Potom su ga ubacili u automobil i odvezli u šumu, gde je dobio četiri uboda oštrim predmetom u predelu stomaka. U šumi je ostavljen da umre, dok su ubice pobegle u nepoznatom pravcu.

Nedugo nakon što je telo pronađeno, policija je uspela da locira Dražena i uhapsi ga, a potom je u Banjaluci uhvaćena i Andrea. Dan nakon ubistva privedena je i maloletna ćerka. Svima je određen pritvor.

Napomena: Zabranjeno preuzimanje teksta, delova teksta i fotografija bez pisane saglasnosti redakcije Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nema sta

    2. februar 2024 | 17:13

    Dozivotna za oboje, za devojcicu najveca moguca kazna po zakonu za maloletnike.

  • Laki

    2. februar 2024 | 17:34

    Kakvi su to monstrumi, majko moja! Ako ga ne voliš ili voliš drugoga, idi bre svojim putem, bez pozdrava. Ovako i sebi je presudila. Monstumčina!

  • Nada

    2. februar 2024 | 17:41

    Bože,zar se već nismo dovoljno poubijali,kad pomislim da sam previše videla u životu,opet osetim ukus gorčine,ljudiii postoji razvod.... Kakvu decu uplićati u ubistva....pretužno 😔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA