Deda Mraz je ušao u Skupštinu Srbije i ZAGRLIO najzgodniju poslanicu ispod JELKE. Evo šta mu se posle dogodilo (FOTO)

Deda Mraz je posetio srpske poslanike u Skupštini Srbije i tom prilikom slikao se sa jednom od najzgodnijih srpskih poslanica, evo šta je još uradio

Nova godina polako dolazi, Beograd je okićen, gradovi širom Srbije takođe, vreme je da i Deda Mraz stigne i podeli poklone. Ipak, ako omiljeni gost u NOVOGODIŠNJOJ NOĆI malo zakasni nemojte se ljutiti, on je prvo "skoknuo" do Skupštine Srbije i posetio srpske poslanike, baš nakon one maratonske sednice sa preko 70 tačaka dnevnog reda!

Evo šta se ZAISTA dešava u Skupštini Srbije kada se UGASE KAMERE i prekine televizijski prenos! (FOTO)

Deda Mraz je rado viđen gost u svakoj kući u Srbiji, deca ga sa velikom radošću čekaju, ali i odrasli se nadaju da su zaslužili po neki poklon.

LEDENO DOBA U SKUPŠTINI SRBIJE! Zima ZALEDILA srpske poslanike, morali su da BEŽE sa svojih mesta

Ovaj vesnik "dobre naredne godine" stigao je da poseti i Skupštinu Srbije, koja je odavno okitila svoju jelku i da se slika sa pojedinim srpskim poslanicima.

Narodna poslanica SNS-a Katarina Rakić slikala se sa Deda Mrazom u srpskom parlamentu (tačnije u holu čuvenog zdanja) i tu fotografiju postavila na društvenoj mreži Instagram.

Ipak, ova narodna poslanica koju mnogi mediji proglašavaju za jednu od najzgodnijih dama Skupštine Srbije nije otkrila da li je od Deda Mraza dobila paketić.

(Telegraf.rs)