BEOGRADSKI AERODROM DOBIO NOVI SAVREMENI OBJEKAT: Vučić i Mihajlović otvorili "D" PROLAZ

Premijer Srbije je svečano otvorio službeni "D" prolaz za prelazak vozila u obezbeđivano-restriktivnu zonu aerodroma, a svečanosti je prisustvovala i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrkture Zorane Mihajlović

Premijer Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" novi objekat sa savremenom bezbednosnom opremom.

Vučić je svečano otvorio službeni "D" prolaz za prelazak vozila u obezbeđivano-restriktivnu zonu aerodroma, a svečanosti je prisustvovala i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrkture Zorane Mihajlović.

Premijeru i ministarki novi objekat sa savremenom tehnologijom predstavili su generalni direktor Aerodroma Saša Vlaisavljević i direktor za bezbednost Vladimir Mićić.

Novi objekat je ukupne površine 340 kvadratnih metara, a vrednost radova je oko 50 miliona dinara.

"D" prolaz ima savremenu opremu - savremenu kontrolu pristupa sa video nadzorom, protivdiverzionu kontrolu i barijere na pristupnom putu.

Stari "D" prolaz imao je manuelni pregled lica i stvari, brojnije ljudstvo radi održavanja nivoa bezbednosti, mehaničko podizanje rampi.

(Telegraf.rs / Tanjug)