Vučić se sastao sa vlasnikom kompanije "Azvirt" Ćamilom Alijevim

Premijer Vučić izrazio je zadovoljstvo realizacijom radova na delu Koridora 11, deonica Ljig – Preljina i predložio formiranje stručnih radnih timova koji će analizirati mogućnosti dalje saradnje na infrastrukturnim projektima

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa vlasnikom kompanije Azvirt Ćamilom Alijevim sa kojim je razgovarao o izvođenju najvažnijih infrastrukturnih radova na teritoriji Republike Srbije. Sastanku je prisustvovao i ambasador Azerbejadžana Eldar Hasanov.

VUČIĆ U PETAK PRIMA GRAĐANE: Više od 5.000 ljudi tražilo sastanak sa premijerom!

Premijer Vučić izrazio je zadovoljstvo realizacijom radova na delu Koridora 11, deonica Ljig – Preljina i predložio formiranje stručnih radnih timova koji će analizirati mogućnosti dalje saradnje na infrastrukturnim projektima, kao što su obilaznica oko Beograda, završetak Koridora 11, deonica Preljina – Požega i Moravski koridor, Pojate – Preljina.

Vučić: Više verujem Svetskoj banci, nego EPS-u

Vlasnik kompanije Azvirt i ambasador Hasanov istakli su da je ambijent za poslovanje u Republici Srbiji izuzetno povoljan, bez birokratskih prepreka, i da se iz tog razloga kompanija Azvirt odlučila za strateško prisustvo na teritoriji Srbije, odakle planiraju pokrivanje celog regiona Zapadnog Balkana. Kompanija Azvirt izrazila zainteresovanost i za učešće u procesu privatizacije u Srbiji.

Ambasador Alijev posebno je pozdravio posvećenost dve zemlje za unapređenje prijateljskih i ekonomskih veza.

(Telegraf.rs/Tanjug)