DAČIĆ I FORBS: Razgovaraćemo o poslu i ulaganju u Srbiju

Premijer Srbije Ivica Dačić sastao se danas sa potpredsednikom izdavačke kompanije "Forbs" Kristoferom Forbsom, koji će imati sastanke sa predsednikom Srbije, prvim potpredsednikom Vlade i ministrom finansija

Premijer Srbije Ivica Dačić sastao se danas sa potpredsednikom izdavačke kompanije "Forbs" Kristoferom Forbsom, koji boravi u poseti Srbiji.

Dačić je pre sastanka u Vladi Srbije rekao novinarima da će Forbs, koji je poslednji put boravio na prostorima bivše Jugoslavije 1967. godine, imati zanimljiv program u Srbiji.

- On će sutra imati susret sa patrijarhom, nakon toga ćemo obići neke muzeje i Narodnu biblioteku. U ponedeljak ćemo imati sastanke u Vladi Srbije, gde će biti i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić i ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić, pa ćemo malo razgovarati i o poslu - rekao je Dačić.

On je najavio da bi Forbs u utorak trebalo da se sastane i sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem. Forbs je u Srbiju došao sa članovima porodice.

Za utorak, 26. mart, predviđen je obilazak Oplenca, kao i sastanak Forbsa sa rukovodstvom Fijata i obilazak fabrike. Premijer Dačić i Forbs će u utorak posle podne održati zajedničku konferenciju za novinare.

(D. Z. / Tanjug / Beta)