RADOMIR NIKOLIĆ: Nezamislivo da bilo ko glasa protiv Vučića

- Cvijan je čovek kome niko ne veruje unutar SNS. Vučić je najpopularniji političar u Srbiji, s velikim rezultatima i za državu i za stranku. Naprednjaci su jedinstveno za njega - naglašava predsednik Izvršnog odbora SNS

Radomir Nikolić, predsednik Izvršnog odbora SNS, izjavio je da je uveren da nijedan odbor SNS neće podržati kandidaturu Vladimira Cvijana za predsednika stranke, prenose Večernje novosti.

- Još smatram da ga je trebalo izbaciti, jer je javno vodio negativnu kampanju protiv SNS i kaljao ugled našeg lidera. Formalno je to i sada moguće, ali bi bilo kontraproduktivno. Mislim da taj potez u ovom trenutku ne dolazi u obzir, jer bi ispalo da se VučićNikolić: Nezamislivo da bilo ko glasa protiv Vučića i vrh SNS ponašaju diktatorski i da se neko uplašio Cvijana kao protivkandidata, što bi bila besmislica - smatra Nikolić.

On naglašava da Cvijana moraju da podrže odbori u kandidaturi, da ne može to da uradi samoinicijativno.

- Nikolić je predsednik države i nema uticaj na stvari unutar SNS. Sa njim se konsultujemo o važnim državnim pitanjima i on ima savetodavni značaj. Vučić i Nikolić su u neprekidnoj komunikaciji. Na to ih upućuje ne samo višegodišnje prijateljstvo, već i priroda funkcija koje obavljaju - rekao je Nikolić.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)