Rekla je vereniku da će postati roditelji - on je bio presrećan, a ona zbog njegove reakcije sada želi da abortira: Status trudnice podelio je Srbiju

Moja želja je da bude pored mene dok se budem porađala i da sa mnom i sa sinom provodi vreme nakon porođaja, nikako da se opija

Ovih dana društvenim mrežama kruži ispovest buduće mame koja je podigla veliku prašine i podelila mišljenja. Dok jedni podržavaju njeno mišljenje, drugi su šokirani i osuđuju njen stav.

Naime, ona je napisala sledeći tekst, pa sami procenite da li je u pravu.

"Živim sa verenikom i treći sam mesec trudnoće i od jutros razmišljam da ga ostavim i da abortiram bebu, nažalost. Grozno se zbog tih misli osećam, ali mislim da je to najbolje rešenje. U vezi smo skoro četiri godine i tek jutros sam saznala kakva je grozna osoba moj verenik, čovek sa kojim sam planirala budućnost.

Šta je tokofobija i zašto pogađa sve više žena - a najgore od svega, može da vas košta materinstva!

Jutros smo se gadno posvađali jer mi je rekao da će sedam dana i sedam noći da pije sa društvom po kafanama kada se ja porodim i na svet donesem njegovog naslednika. Smatram da je to bezobrazno sa njegove strane jer dok ja ležim u bolnici sva nikakva gospodin hoće da se opija.

Moja želja je da bude pored mene dok se budem porađala i da sa mnom i sa sinom provodi vreme nakon porođaja, nikako da se opija i ne daj Bože doživi neku nesreću, te da ja ostanem samohrana majka.

Inače mrzim i prezirem alkohol i opijanje, te mislim da je to nešto što mogu da rade samo mentalno zaostale osobe, jer normalna osoba nikada ne bi popila ni kap alkohola. A moj verenik ako već sada razmišlja kako će se napiti kada postane tata, mislim da i ne zaslužuje da bude tata, a ni muž."

Ova neverovatna ispovest podeljena je mnogo puta i izazvala je lavinu komentara.

Kakav je vaš stav?

Šta vi mislite da li je u pravu i šta bi nakon svega bilo najbolje da učini?

(Telegraf.rs)