Nakon što su svi optužili Srbe za ostavljanje izmeta i smeća na grčkoj plaži, saznali smo ko je pravi krivac (FOTO)

- 100% naši - bila je prva reakcija ljudi koji su videli sliku

Posle objavljivanja slike sa jedne grčke plaže, na kojoj se jasno vidi da je neko za sobom ostavio đubre (kore od dinje, limenke piva, flašica vode, ali i izmet), javila nam se žena koja je napravila fotografiju i otkrila ko je "vlasnik" smeća, kao i na kojoj se plaži sve odigralo. Razjasnila nam je i da li su ponovo Srbi krivi za sve, kao što se odmah pretpostavilo.

Za turistima na grčkoj plaži ostao izmet, limenke piva i kora od dinje: Svi su odmah rekli da su Srbi krivi (FOTO)

- To je jedna plaža na Tasosu, zove se "Paradise beach". Dve porodice su ostavile smeće za sobom. Čitav dan su tu bili, pili, jeli, a onda se pokupili i otišli. Ne znam tačno koje su nacionalnosti, ali su stranci, a ne Srbi. U svakom slučaju, nisu dali lep primer svojoj deci - rekla nam je autorka fotografije.

Ovim smo, bar u ovom slučaju, sprali ljagu sa svih srpskih turista, kojima je Grčka omiljena destinacija za letovanje.

U celoj priči najviše nas je iznenadilo to što su Srbi prvi napali svoje sunarodnike, pa se ispod fotografije odmah pojavilo mnogo negativnih komentara.

- 100% naši - napisao je jedan korisnik Fejsbuka.

- Balkanska posla, ništa novo - dodao je drugi.

- Ako su naši, neka ih je sramota do neba. Za druge me baš briga kakvi su, ali ne bi trebalo da mi budemo takvi - nadovezao se treći.

Ovo je, možda, i prvi put da su Srbi ti koji slikaju iza nekoga, a da nije obrnuto - da su slikani. Jedna od retkih situacija kada se u nas ne upire prstom i kada niko ne može da nas nazove "paradajz turistima".

VIDEO: Zbog seksa na plaži im preti zatvor na Tajlandu

(Telegraf.rs)