Monstrum silovao ćerku više od 600 puta: Sada ga čeka kazna od 12.000 godina zatvora, ali i još jedna brutalno surova stvar (VIDEO)

Sudskim službenicima trebalo je puna dva dana da pročitaju sve optužbe protiv muškarca

"Otac monstrum" (36) iz Malezije uhapšen je zbog ukupno 646 optužbi za silovanje, seksualno zlostavljanje, sodomiju i incest nad svojom maloletnom ćerkom, javljaju svetski mediji.

Bolesno: Poštar osumnjičen da je silovao psa dok je raznosio pisma!

Sudskim službenicima trebalo je puna dva dana da pročitaju sve optužbe protiv muškarca, koji je počeo da zlostavlja svoju 15-godišnju ćerku nakon što se pre dve godine razveo od njene majke.

Optužen je za 599 slučajeva sodomije i za incest, silovanje i seksualno zlostavljanje koje je počinio u periodu od šest meseci, dok je žrtva živela s njim.

- Optuženi poriče sve optužbe, a mogla bi da mu bude izrečena kazna od 12.000 godina zatvora ako ga sud proglasi krivim - izjavio je za AFP zamenik državnog tužioca Aimi Sjazvani.

Specijalni sud za seksualne zločine protiv dece u Putrajai bi mogao da muškarcu odredi po 20 godina zatvora kazne za svaku pojedinu optužnicu za sodomiju, a uz to mu preti i bičevanje. Uhapšen je u julu nakon što je majka devojčice sve prijavila policiji.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)