50 STRIPTIZETA PLESALO NA SAHRANI POLITIČARA: U kilometarskoj koloni egzotične devojke se uvijale kao na najluđoj žurci (VIDEO)

Snimak ispraćaja u Čiajiju pokazuje da je kolona od 200 vozila bila duga više kilometara, neki motociklisti su počeli da je prate samo da bi gledali egzotične plesačice

Na sahrani tajvanskog političara učestvovalo je 50 plesačica koje su se oko šipke izvijale u oskudnim crnim bikinijima.

NARUČIO STRIPTIZETE ZA SOPSTVENU SAHRANU: Ožalošćeni šokirani kad su videli ovaj SEKSI PLES (VIDEO)

Tung Hisang, lokalni zvaničnik nije otišao tiho. U povorci na njegovom posljednjem ispraćaju, 50-ak plesačica oko šipke pevalo je i plesalo na šarenim terencima, a pridružili su im se muzičari i izvođači obučeni u božanstva, prenosi Shanghaiist.

Snimak ispraćaja u Čiajiju pokazuje da je kolona od 200 vozila bila duga više kilometara, a kako prenosi AFP, neki motoristi su počeli da je prate samo da bi gledali egzotične plesačice.

Tung je preminuo nakon duge bolesti u decembru prošle godine. Obavljao je različite dužnosti tokom života. Njegova porodica kaže da je uvek voleo zabavu pa su hteli da ga isprate na nezaboravan način.

- Dva dana pre sahrane, u snu nam je rekao da želi ovo - tvrdi njegov brat.

Možda nije u skladu s uobičajnim sahranama, ali one su na Tajvanu prilično ekstravagantne. Zabavljačice ne samo da plešu oko šipke, nego ih ponekad i unajme da izvode striptiz ispred ožalošćene rodbine.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)