PSSSSST! Nindže utišavaju galamdžije u bioskopu (FOTO)

Ideja je vrlo jednostavna: sakriti se u najmračnijem delu bioskopa i svaki put kad se čuje kako neko priča ili kako zvoni mobilni telefon, krenuti u akciju radi podsećanja na pravila ponašanja

Udobno smešteni u svojoj bioskopskoj fotelji sedite i čekate da počne treći deo Nolanovog Betmena. Dve devojke pored vas čavrljaju, i vi se nadate da će prestati čim se svetla ugase i reklame se završe. One, međutim, ne prestaju. Nastavljaju da pričaju kao da su došle na kafu, a ne na prokleti film!

Počinje da vam kipi i ne možete da ne ustanete i ućutkate ih pa makar uništili tih pet sekundi filma sebi i svima drugima. Biće vam zahvalni, uvereni ste, jer dve prisutne torokuše ne smetaju samo vama već i svima ostalima.

Da li vam je ovo poznata scena, barem u manjoj meri? Svi smo je doživeli barem jednom u životu, ali više ne morate da se brinete: londonski bioskop "Princ Čarls" angažovao je nindže koje neće fizički nasrnuti na pričljive goste bioskop, ali će zato iskočiti niotkuda i ozbiljno ih ih isprepadati, odnosno, prekriti im usta rukama.

Ili vas, ako ste vi taj nevaspitanko sa dugačkim jezikom. Genijalno, morate priznati.