BOŽJA BEBA: Rođena sa dva lica, svi joj se klanjaju! (FOTO)

Beba pati od veoma retkog urođenog poremećaja, a u njenom selu veruju u to da je inkarnacija Hindu boginje. Roditelji, zadovoljni statusom u selu, odbijaju da potraže pomoć specijaliste

BIZARNIJE OD OVOGA NE MOŽE! Aprila 2008. godine u Indiji dogodilo se nešto što se zaista retko viđa - rodila se beba sa dva lica. Porodica deteta odmah je odbila specijalni medicinski tretman za njihovo novorođenče jer smatra da to prkosi njihovoj Hindu boginji.

Medicinsko objašnjenje ovog fenomena, koji je gori od svega o čemu smo nedavno pisali u tekstu o najgorim mutacijama, jeste to da dete pati od kraniofacijalnog dupliranja, što predstavlja veoma redak urođeni poremećaj, usled čega dolazi do dupliranja lica. Zbog toga Lali, rođena u siromašnoj radničkoj porodici u blizini Nju Delhija, ima dodatni par očiju, nosa i usta.

Indijski mediji navode da je u stanju da trepće sa sva četiri oka, kao i da može da koristi i jedna i druga usta podjednako.

Anomalija je dala novorođenčetu dobar status u siromašnom selu sa stotinak stanovnika, u kojem sada svi hrle ka njemu tražeći blagoslov.

- Rođenje ovog deteta je čudo i božiji znak ovom selu- rekao je Daular Ram, starešina sela.

(M. R. / Izvor: Dailymail.co.uk)