Čuvarka zatvora slala eksplicitne poruke opasnom robijašu: Bila je opsednuta njime, a sada ju je stigla zaslužena kazna (FOTO)

Mladić sa kojim je komunicirala je izdržavao zatvorsku kaznu od sedam godina zbog ranjavanja nakon što je izbo biciklistu i ruskog turistu u Londonu

Jedna čuvarka u zatvoru je osuđena na zatvorsku kaznu zašto što je razmenila više od 850 poruka sa zatvorenikom u instituciji za mlade prestupnike.

Skandal na državnom univerzitetu: Pohotna profesorka uhvaćena u lezbo akciji sa učenicom, hvalila se vrućim slikama sa studentkinjom

Čelsi Blekvel (27) je 115 puta zvala Emanuela Kalendera-Skota (22), zatvorenika u instituciji za mlade prestupnike u Ajlesburiju, a neki od tih poziva su trajali više od dva sata.

Čak je pokušala da ga pozove nakon što je njegov telefon zaplenjen tokom pretresa ćelija, prenosi Dejli Mejl.

Blekvel je dobila zatvorsku kaznu od osam meseci nakon što je priznala sve što je stajalo u njenoj optužnici.

Mladić sa kojim je komunicirala je izdržavao zatvorsku kaznu od sedam godina zato što je izbo biciklistu i ruskog turistu u Londonu.

Pored poziva i poruka, u njegovoj ćeliji su pronađena i četiri pisma koja mu je poslala čuvarka.

Tužilac Ričard Mandel je rekao da je ćelija mladog prestupnika pretražena i da je pronađen mobilni telefon i nekoliko pisama.

On je istakao da je potom pretražena i kuća Čelsi Blekvel i da su pronađeni isti predmeti.

Ona je prvo negirala bilo kakvo krivično delo ali su dokazi bili jaki pa je na kraju priznala krivicu.

Sudija je rekao da je ovakvo njeno ponašanje neprihvatljivo i da ova kazna treba da pokaže da se slične situacije neće tolerisati.

Istakao je da ovakvo ponašanje podriva dobar rad i može da stvori prostor za korupciju.

(Telegraf.rs)