Skandal na državnom univerzitetu: Pohotna profesorka uhvaćena u lezbo akciji sa učenicom, hvalila se vrućim slikama sa studentkinjom

Nacionalni koledž za nastavu i liderstvo je saznao da je Barton predavala pomenutoj učenici tokom školske 2015/2016 godine, a prijateljstvo koje su razvile pretvorilo se u seksualnu vezu

  • 1

Profesorka glume je udaljena sa svog radnog mesta nakon seksa sa učenicom u svom automobilu, nakon što ju je odvela da pogleda neki mjuzikl na Vest Endu.

Muž me nije zadovoljavao kod kuće, morala sam da spavam sa učenicima: Pohotna profesorka pravila bahanalije na parkingu sa đacima (FOTO)

Sara Barton (36) je priznala da je u "seksualnoj vezi" sa pomenutom učenicom u školu u Eseksu i da "nije uspela da održi odgovarajuće granice", istakli su iz Nacionalnog koledža za nastavu i liderstvo.

Gospođa Barton je radila u školi od 2007. do 2016. godine i bila je šef odeljenja za glumu i ples. Podnela je ostavku nakon što je otkriveno da je jednu učenicu odvela da gleda "Matildu" u Londonu tokom raspusta na polugodištu, iako joj je savetovao da ne ide.

Nacionalni koledž za nastavu i liderstvo je saznao da je Barton predavala pomenutoj učenici tokom školske 2015/2016 godine, a prijateljstvo koje su razvile pretvorilo se u seksualnu vezu.

Profesorka je neimenovanom svedoku pokazala fotografiju na kojoj se vidi kako ljubi učenicu, dok je drugi svedok rekao da je Barton priznala da je sa učenicom imala seks u kolima.

Veće je prihvatilo da su njeni postupci bili neprikladni i da su proizašli iz "ekstremnih ličnih okolnosti" i istakli su da je ona bila "izuzetno poštovan član osoblja", prenosi Independent.

Alan Mejrik iz Odeljenja za obrazovanje je rekao da je bilo dosta prilika da se ova veza prekine.

- Ovo je seksualno motivisan odnos koji je nastavljen uprkos upozorenjima kolega. To nije bio jednokratni spontani događaj - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • U bre

    10. avgust 2017 | 13:12

    Gde sam ja isao u skolu i studirao,nemam srece pa to ti je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA