ZA DOBRO JUTRO: Nije mogao da nađe pratilju za maturu, pa je na zabavu poveo svoju mačku (FOTO)

Ova maca voli da je neko nosi, vrlo je opuštena i rado prede kada je neko mazi

Dobro jutro! Sem Stajngard nikako nije mogao da pronađe pratilju za matursko veče, pa je umesto devojke poveo svoju mačku Rubi. Ona je vrlo važan član porodice, a pronađena je iza restorana zvanog "Ruby Tuesday's" pre deset godina, pa je na taj način dobila ime.

ZA DOBRO JUTRO: Ove mačke su tako čupave i pufnaste, da svi vrisnu od miline kada ih vide (FOTO)

- Moj je brat išao na matursko veče sa našom mačkom. Naša majka Džoana kupila joj je haljinu i blještavu ogrlicu kako bi mogla da se slika sa Semom - ispričala je Semova sestra Karolin.

Rubi je vrlo društvena mačka, voli ljude i dobro se slaže sa susedima. Odrasla je uz Sema i Karolin pa je jako vezana uz njih.

- Kad sam bila mlađa pratila me je do škole, a nakon toga bi se vratila kući i čekala me. Divna je maca - tvrdi Karolin.

Ova maca voli da je neko nosi, vrlo je opštena i rado prede kada je neko mazi, prenosi Index.hr.

Sema voli jer joj tepa i često joj daje ukusne poslastice. Tokom letnih praznika joj je čak izgradio i ličnu malu tvrđavu od kartonske kutije i stare majice.

Mački je to dosta značilo, a Semova sestra je rekla da Rubi ima krevetić sa grejanjem koji su platili 35 evra, no svejedno najviše voli da bude u svojoj tvrđavi koju joj je Sem napravio.

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

(Telegraf.rs)