Kraljica nosi Pradu: Elizabeta II u 91. godini prvi put na Nedelji mode, sedela je pored "ledene kraljice" modnog sveta (FOTO) (VIDEO)

Za svoj debi na Nedelji mode, kraljica je sedela pored veoma nervozne šefice američkog Voga, kojoj nije bilo lako da se opusti u kraljičinom društvu

Poznata "ledena kraljica" modnog sveta Ana Vintur prisustvovala je Nedelji mode u Londonu. Ono je posebno privuklo pažnju ovog puta jeste činjenica da je pored nje sedela ni manje ni više nego britanska kraljica Elizabeta II (91), koja je po prvi put prisustvovala ovom događaju.

Kraljica Elizabeta mogla je da slomi vrat prilikom krunisanja zbog krune teške 2,2 kg: Otkrila je i šta nikako nije smela da uradi u tom trenutku

Za svoj debi na Nedelji mode, kraljica je sedela pored veoma nervozne šefice američkog Voga, kojoj nije bilo lako da se opusti u kraljičinom društvu.

Međutim, posle izvesnog vremana situacija se promenila, pa se moglo videti da Ana uživa u razgovoru sa britanskim monarhom.

Prema rečima stručnjaka za govor tela i komunikaciju Robina Kermoda, čini se da je kraljica Elizabeta II uspela da svojim iskrenim osmehom opusti čuvenu Anu Vintur.

- To je taj otvoreni osmeh koji svi dobro poznajemo. Nije lako biti opušten pred kamerama, kao što smo mogli da vidimo prilikom dodele nagrada BAFTA - rekao je stručnjak.

Na početku revije smo mogli da vidimo da je Ana Vintur bila veoma nervozna, što se moglo videti po načinu na koji je stezala svoje šake.

- Ana se blago pomerila od kraljice, a njeni uglovi usana su bili čvrsto stisnuti i videlo da joj je veoma neprijatno - rekao je on.

Sa druge strane generalna direktorka britanske Nedelje mode Karolin Raš je izgledala daleko opuštenije dok je sedela pored kraljice. Ona je istakla da je kraljica bila veoma zainteresovana za čitavu reviju.

- Bila je izuzetno predana onom što gleda. Ana Vintur je sa druge strane ipak odlučila da zadrži naočare za sunce dok je pričala sa kraljicom - rekla je ona.

Robin je istakao da je kraljica ipak učinila da se obe žene pored nje osećaju opušteno.

- Elizabeta II je odabrala da sedi veoma formalno dok je gledala reviju, sa rukama na krilu, ali je delovala veoma zainteresovano za ono što se dešavalo na pisti - rekao je stručnjak.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs)