Voditeljka vremenske prognoze osigurala guzu na 80.000 evra: Ponosno ističe svoju zadnjicu na koju i poznati fudbaleri padaju (FOTO) (VIDEO)

Ima više od dva i po miliona pratilaca na Instagramu, a i snimci na Jutjubu imaju više od dva miliona pregleda

Voditeljka vremenske prognoze iz Agrentine, Sol Perez, svetu je postala poznata po svojoj guzi koju je osigurala na nešto više od 80.000 evra.

>>>Trudna Miljana u prekratkoj haljinici pokazala skroz golu guzu na Zadrugoviziji! (FOTO)

Kako prenose mediji, Perez je vlasnica prve guze Argentine, a poštuju je i duž mnogih drugih meridijana i paralela, prenosi dnevnik.hr.

Otkako se prošle godine pojavila na televizijskim ekranima u ulozi prognostičarke, Perez je skupila više od dva i po miliona obožavatelja na Instagramu, a njena pojavljivanja ispred kamere postala su vrlo popularna i na Jutjubu.

Neki od tih snimaka imaju i više od dva miliona pregleda, što i ne čudi ako se uzme u obzir da politika mreže "TyC Sports" podržava prikazivanje zanosne guze svoje radnice što je više moguće.

Inače, dvadesetčetvorogodišnja Perez ove nedelje se našla u žiži argentinske žute štampe, nakon što je navodno viđena kako napušta stan Lisandra Magaljana, fudbalera Boka Juniorsa.

Ovo je došlo kao iznenađenje, jer se verovalo da još uvek čezne za Lukasom Alariom, napadačem Bajer Leverkuzena.

U svakom slučaju, pogledajte video atraktivne Perez:

(Telegraf.rs)