Iskočila prva toples-bomba, a tek je april: Bujna crnka zove sve da dođu kod nje u goste na najluđe letovanje ikada (FOTO)

Zgodna crnka iz mesta u istočnom Jorkširu, priznaje da je oduvek htela da postane hostesa za letnji odmor

Britanka Hejli Fenšou (20), jedna od promoterki koktela i turizma u novom rijaliti izdanju "Ibiza Weekender", tu je da svojim izgledom, dobrim raspoloženjem i izazovnim plesom oraspoloži svoje goste! Međutim, ništa ne podiže temperaturu toliko kao toples. I to u aprilu.

Vrelije od ovog ne može! Kada je Sandra Afrika isturila brutalno seksi guzu, muškarci nisu mogli da skrenu pogled od nje! (FOTO)

Zgodna crnka iz mesta u istočnom Jorkširu, priznaje da je oduvek htela da postane hostesa za letnji odmor na Ibici, koja je do posla došla pošto je videla zanimljiv oglas na društvenim mrežama.

Ne sumnjamo da je mnogim Balkancima predstavila Ibicu tako dobro, da već jure letnje aranžmane za istu destinaciju.

Inače, na njen zavodljivi izgled pale su i najveće zvezde ovog serijala, a jedini koji se još odupire je glavni zavodnik Džordan Dejvis.

Dok zavodljiva crnka izraženih atributa pokušava da ga definitivno osvoji, koristeći sva dozvoljena sredstva poput šlaga, golotinje, visokih potpetica i crvenih usana, pogledajte njene fotografije sa Instagrama.

A možete da pogledate i kakvo raspoloženje vlada na domaćoj plaži - Adi Ciganliji:

(Telegraf.rs)