U čas samita Trampa i Kima, barovi u Singapuru će služiti posebne koktele

"Bromens" će biti služen samo u paru, tako da će dva koktela koštati oko 15 dolara, iako je malo verovatno da će Tramp nazdraviti sa Kimom jer ne pije alkoholna pića

Dok se Singapur priprema za dugoočekivani sastanak između američkog predsednika Donalda Trampa i severnokorejskog lidera Kin Džong-una, u baru Hopheds će služiti koktel "Bromens", napravljen od piva, tekile, dijetalne Koka kole i sodžua, likera od pirinča koji se smatra nacionalnim svernokorejskim pićem.

- Odlučili smo da upotrebimo dijetalnu Koka kolu jer je to omiljeno Trampovo piće - izjavio je za Rojters Karlo Ibanez.

Koktel sadrži 150 mililitara Ašai crnog piva, 60 mililitara dijetalne Koka kole, 20 mililitara tekile i 30 mililitara sodžua.

Dilema SAD - kako Kim Džong Unu diskretno platiti hotel u Singapuru, a da se ne uvredi?

"Bromens" će biti služen samo u paru, tako da će dva koktela koštati oko 15 dolara, iako je malo verovatno da će Tramp nazdraviti sa Kimom jer ne pije alkoholna pića.

U pabu Eskobar služiće specijalna pića "Tramp" i "Kim". "Tramp" je plavi koktel sa burbonom, a "Kim" crveni sa sodžuom kao osnovom, svako po ceni od oko devet dolara.

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u petak da je ponovo u planu da se održi njegov sastanak sa severnokorejskim liderom Kim Džong-unom 12. juna u Singapuru.

Nakon što se sastao u Beloj kući sa Kim Jong Čolom, bliskim saradnikom severnokorejskog lidera Kim Džong-una, Tramp je rekao da bi napravio grešku ukoliko bi odustao od samita u Singapuru, preneo je AP.

VIDEO: Istorijski sastanak lidera Severne i Južne Koreje

(Telegraf.rs/Tanjug)