Posrnula studentkinja! Imala je sve desetke u indeksu, a onda je počela da se drogira, zatrudnela i završila u zatvoru. Tamo se čak i porodila

Talentovana Kjara Mansel (22) iz Velsa imala je pred sobom svetlu budućnost pre nego što se "upoznala" sa drogama

Studentkinja koja je ređala sve same desetke u indeksu porodila se u zatvoru, pošto je počela da eksperimentiše sa ketaminom i tako "zastranila", čulo se tokom suđenja, piše Miror. Talentovana Kjara Mansel (22) iz Velsa imala je pred sobom svetlu budućnost pre nego što se "upoznala" sa drogama.

Seksi čuvarka u zatvoru (25) se smuvala sa opasnim zatvorenikom: Dala mu je broj telefona, a onda je krenulo vrelo dopisivanje (FOTO)

Sudija je na suđenju rekao da je devojka morala da prođe kroz "zastrašujuće iskustvo" porađanja u zatvoru pošto je zbog korišćenja droga postala nasilan kriminalac. Manselova je završila u zatvoru jer je napala dve žene, a jedna od njih je doživotno unakažena. U vreme poslednjeg napada je bila trudna i porodila se dok je bila u pritvoru.

Dok je sudija govorio, ona je plakala:

- Tragedija je u tome što je Vaš prekršaj u suprotnosti s Vašim ranijim načinom života. Bili ste akademski obrazovana devojka i devojka sa svetlom budućnošću. Velika šteta. Beba Vam je oduzeta samo nekoliko dana posle porođaja. Moraćete da donesete odluku da se promenite zbog sebe, kao i zbog bebe.

Dok je Kjara Mansel studirala upoznala je starijeg muškarca koji ju je uveo u svet droge. U junu prošle godine napala je partnerku Holi Edvards. Na sudu se čulo da je tada glasno pustila muziku, da bi prigušila krike svoje žrtve. Udarala ju je delovima nameštaja. Drugu žrtvu je unakazila za čitav život kada ju je gađala čašom u jednom pabu.

O njenoj bebi se brine majka. Kjara Mansel je osuđena na dve i po godine, ali će biti puštena početkom sledeće godine, jer joj je uračunato i vreme koje je provela u pritvoru. Dobila je i petogodišnju zabranu prilaska svojim žrtvama.

VIDEO: Student u čitaonicu Pravnog fakulteta doneo pisaću mašinu

(Telegraf.rs)