Jana se pohvalila trikom za prženje jaja, a sada je razapinju na mrežama: "Kakav krastavac? Ovo je uvredljivo"

S. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Mlada tiktokerka Jana izazvala je lavinu komentara nakon što je prikazala kako prži jaja, uz pomoć trika koji je “naučila od bake iz Italije”.

Ona je otkrila da tiganj ne podmazuje uljem, već u tu svrhu koristi krastavac, prenosi Daily Mail.

Viralan snimak

Tiktokerka iz Nemačke protrljala je dno tiganja odsečenim krajem krastavca, a zatim unutra ubacila jaje. Nakon izvesnog vremena, pokazala je rezultat, a deluje da je i sama bila iznenađena.

“Ovo sam naučila od bake iz Italije i više NIKADA neću koristiti ulje”, napisala je.

Snimak je u kratkom roku postao viralan, sa skoro dva miliona lajkova i hiljadama komentama, ali mnogi gledaoci su bili skeptični u vezi krastavca i njegove uloge u svemu.

"Uradi to u običnom tiganju"

“Koristiš teflonski tiganj, naravno da se jaja neće zalepiti! Mogla si da protrljaš bilo šta, a rezultat bi ostao isti”, napisala je jedna osoba.

Druga se nadovezala: “Isprži tako jaja u običnom tiganju, pa ćeš me uveriti”.

Bilo je i onih koji su sumnjali da je Jana naučila trik od bake iz Italije.

“Moja baka bi me išamarala kad ne bih koristio maslinovo ulje”, napisao je jedan korisnik.

Drugi je bio jasan: “Kao Italijan, reći ću ne! Nijedna baka iz Italije ne bi zamenila ulje”.

Treći je tvrdio da je pokazao trik svojoj baki, poreklom sa Sicilije, a da je ona povikala: “Ovo je uvredljivo”.

(Telegraf.rs)