NAGRADNA IGRA: Osvojite putovanje i uživajte u Milanu ili Veneciji!

Agencija Viva Travel nagradiće najboljeg učesnike na konkursu "Piši o starom, a osvoji novo putovanje!", putovanjem u Milano za dve osobe, a drugoplasiranog boravkom u Veneciji

Prvi zraci sunca u proleće su odličan razlog da sve one destinacije koje smo gledali na internetu tokom zime posetimo uživo. Oni koji rade, razmišljaju o neiskorišćenim slobodnim danima, oni koji ne rade, brinu koliko će jedno takvo zadovoljstvo da ih košta.

Viva Travel misli i na jedne i na druge, pa je pokrenula nagradni konkurs na temu "Piši o starom, a osvoji novo putovanje!"Sigurno da postoji grad koji je na vas ostavio poseban utisak i kojem biste se uvek vratili uz toplu preporuku drugima.

Spremite prste za kuckanje, vratite svoja sećanja, pregledajte svoje fotografije i šaljite svoja iskustva u 2000 karaktera na marketing@vivatravel.rs.

Ali tu se vaša akcija ne završava. Morate se još samo malo potruditi ako želite prvu nagradu, tako što ćete što više svojih prijatelja obavestiti o svom tekstu i pozvati ih na čitanje i šerovanje.

Najčitaniji tekst osvaja put u Milano za dve osobe (uz dva noćenja sa doručkom). Drugo mesto osvaja put u Veneciju takođe za dve osobe (uz jedno noćenje sa doručkom).

Termini polaska se dogovaraju sa agencijom. Važno je da tekst o gradu koji opisujete sa vašom fotografijom u njemu, pošaljete do 4. aprila.

(Telegraf.rs)