Moda i film otvorili Fashion Selection (FOTO)

Modna manifestacija 25. Fashion Selection otvorena je u Belexpocentru revijom Fashion&Movies powered by Samsung

Nakon predstavljanja novog Samsung Alpha Galaxy telefona, usledio je vizuelno-scenski performans na modnoj pisti, kojim su predstavljena četiri bioskopska aduta Megacom Filma “Egzodus”, “Hajde da budemo panduri”, “Kingsman” i “Luda noć u muzeju – Tajna faraona”.

Pored novih filmova, na reviji su predstavljene i kolekcije brendova Valter i Sportina, i modnih kuća Afrodite Mode Collection i Allegra.

Magiju filma na modnoj pisti u modelima muškog brenda Valter najpre su dočarali jedan od bardova našeg glumišta Goran Sultanović i mladi glumac Ivan Mihailović, praćeni filmskim divama Danicom Maksimović i Darom Džokić u modelima modne kuće AMC.

Umesto manekenki, u modelima modne kuće Allegra pistom su prošetale glumice Miljana Gavrilović i Jelena Rakočević.

 

Poseban šarm reviji dali su glumci Marko Marković i Milan Antonijević predstavljajući film “Hajde da budemo panduri”, praćeni kolegama Žarkom Stepanovim i Lazarom Dubovcem u modelima brenda Sportina.

Usledila je revija brenda Legend WorldWide, koji je predstavio kolekciju za jesen/zimu 2014/2015 “Legend in the city”, protkanu tradicionalnim etno motivima. Legend modeli iz nove kolekcije pružaju mogućnost kombinovanja i za dan i za veče.

Na reviji su, osim džinsa po kome je Legend prepoznatljiv, predstavljeni i ženski oversize kaputi, krupno pleteni slim džemperi, kao i muški plišani sakoi, jakne, karirane košulje i pantalone ravnog kroja. Zvezda Legend revije bila je glumica Tamara Dragićević uz manekenku Tamaru Paunović.

Fashion Selection nastavlja se revijama Esoteric by Dragana Grnčarski, Beke Zečević, Moik by Manuela Kuleba i revijom frizura Akademije Panjković.