OVAJ ĆALE JE CAR: Evo kako je kaznio ćerku (10) što laže za godine, ima dečka i tajni profil na Fejsu (FOTO)

Imati maloletnu ćerku nijednom ocu nije lako. Posebno ako primeti da ona sazreva pre vremena, pravi se starija i pritom je aktivna na društvenim mrežama. Jasno vam je da opasnosti vrebaju na sve strane. Međutim, ovaj tata našao je genijalan način da doskoči svojoj mezimici!

Možete samo da zamislite šok Kevina Džonsa kada je otkrio da njegova desetogodišnja ćerkica ima tajne naloge na Fejsbuku i drugim mrežama, gde laže da ima 15, pa čak i 18 godina i, što je najgore, da ima dečka!

Kada je uhvaćena na delu, devojčica se klela da je veoma zaljubljena u svog momka, iako on zapravo nema predstavu koliko je ona zaista stara.

Kad je otac shvatio da se njegova ćerka ne samo oblači, već i ponaša zrelije, nimalo u skladu sa svojim godinama, odlučio je da je kazni i nauči lekciju! I to u javnosti!

- Počela je da me ubeđuje da mnogo voli svog dečka i priznala mi je da se redovno viđa s njim. Čisto da bude jasno, to što je bez našeg znanja otvorila Fejsbuk nalog i našla dečka je u potpunoj suprotnosti sa svim pravilima koje smo joj postavili! A i da ne govorim o tome što je sve to krila od nas i lagala druge za svoje godine - rekao je Kevin.

Naime, on je otišao u prodavnicu, opskrbio se majicama i duksevima roze boje, a zatim je na svakom ispisao parole poput “Ja imam deset godina” ili “Idem u peti razred”.

Takođe, nabavio je roze ranac s Barbikom i ružičaste patike, ali i mnoštvo pink gumičica i šnalica za kosu i sam joj napravio njenim godinama prikadnu frizuru.

Tako obučenu ne samo da ju je naterao da ide u školu, već ju je slikao i objavio fotografije na svom Fejsbuk profilu. Za samo nekoliko dana, Kevinovu opomenu svojoj mezimici “lajkovalo” je preko četvrt miliona ljudi!

(Telegraf.rs / Daily Mail)