Devojke, pijte PIVO i grudi će vam rasti ko LUDE! (GIF)

Devojke, pre nego što rešite da odete “pod nož”, probajte prvo narodni lek za lepotu. Čarobna žitarica od koje rastu grudi je glavni sastojak piva, hmelj

Žene koje priroda baš i nije obdarila bujnim poprsjem često se osećaju nesigurno i nedovoljno privlačno, a jedino rešenje vide u estetskoj hirurgiji. Dobra vest je da operacija više nije i jedini način da se promeni oblik i veličina grudi.

U svakom domaćinstvu postoji jedna namirnica koja ima čudotvorna dejstva. U pitanju je osnovni sastojak piva – vrlo lekoviti hmelj. Na grudi utiče tako što puni sunđerasto tkivo dojke, popunjavajući “prazne ćelije”. Grudi već nakon 12 nedelja postaju veće, čvrste i okrugle, a rezultati su trajni.

TAJNE ESTETSKIH HIRURGA: Ovo je jedini način da se rešite celulita i bora!

Ako ne volite ukus piva ili ne želite baš svaki dan da ga pijete, ovu čudotvornu žitaricu možete konzumirati u obliku tableta, koje možete pronaći u apotekama ili radnjama zdrave hrane.

Sve dame koje imaju problema s probavom, poput čira na želucu ili imaju neku od bolesti dojke, smeju da konzumiraju tablete od hmelja samo uz lekarsko odobrenje. Tokom trudnoće i dojenja nije preporučljivo uzimati suplemente hmelja.

Ono što se u ovom istraživanju o uticaju hmelja na rast ženskih grudi ne pominje, jeste kako pivo deluje na muškarce. Nadamo se da na njih nema nikakvog efekta.

(Telegraf.rs)