Ove žene nisu znale da su trudne do samog porođaja. I to ne jednom, već dvaput! (VIDEO)

U taksiju sam pomislila da sam se upiškila, a onda sam shvatila da mi je pukao vodenjak i to tako što sam osetila da nešto izlazi iz mene - priča jedna od majki koja nije znala da će roditi dete sve dok to nije počelo da se dešava

Tavanda i Kristal su majke koje su iznele svoje trudnoće nemajući predstavu da će na svet uskoro doneti prinovu

Sat vremena pre porođaja saznala da je trudna, a onda rodila ogromnu bebu! (VIDEO)

Kristal, koja se bavi fitnesom, mislila je da bol koji je osećala povremeno u stomaku, potiče od kamenja u bubregu. Kad je otišla u bolnicu da prekontroliše svoje zdravlje, imala je šta i da čuje: ne samo da je saznala da je trudna, već su je lekari obavestili da može svakog momenta da se porodi!

Još uvek se oporavljajući od šoka zbog neplanirane trudnoće i neočekivanog porođaja, posle samo godinu dana, Kristal se dogodila ista stvar!

- Nijednog trenutka nisam ništa posumnjala. Porodila sam se ponovo iznenada, u kupatilu, a pomogli su mi dečko i ujna - priča Kristal ovu neverovatnu priču, koja je prikazana na TLC televiziji.

U Tavandinom slučaju, "drugo stanje" takođe nije opravdan termin, jer se i ona svih 9 meseci osećala kao i u bilo kom životnom periodu.

TRUDNICE: Evo kako vaše telo pravi mesta za bebu! (GIF)

Kod nje, takođe, postoji još jedan kuriozitet: ovakvo iskustvo imala je dva puta za 13 godina: kad je dobila svoje prvo i šesto dete, dok je trudnoće sa preostalo četvoro bila svesna.

- Prvo dete rodila sam tako što sam trudove osetila na plesnom podijumu! Redovno sam uzimala kontraceptivne pilule i nisam ni sanjala da sam trudna. Kad sam osetila užasan bol, odjurila sam kući. U taksiju sam pomislila da sam se upiškila, a onda sam shvatila da mi je pukao vodenjak, i to tako što sam osetila da nešto izlazi iz mene! - objašnjava Tavanda.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ dailymail.co.uk)