IGRAČKA IZ PAKLA: Ovo ćete kupiti detetu samo ako stvarno mrzite njegove roditelje (FOTO)

Većina devojčica je morala da odseče kosu jer ovu napravu nije bilo moguće drugačije skinuti sa glave

Zapetljanko” je igračka koja se sastoji od malih plastičnih delova, koje deca mogu sastavljati i rastavljati i tako kreirati oblike koje god požele.

DEVOJČICA JE IZGUBILA PLIŠANOG MEDU: A onda se desilo nešto potpuno neverovatno! (FOTO)

Međutim, plastične kuglice se lako zapetljaju u kosu. Gotovo ih je nemoguće otpetljati, pa se igra često završava šišanjem kose i suzama.

Iako se proizvođači brane da su dobili pozitivne reakcije roditelja i dece na igračku, na Instagramu stvari izgledaju znatno drugačije. Roditelji upozoravaju kako je ova igračka problematična jer uništava kosu.

- Igračku je kupila svojom ušteđevinom, ali nakon što joj se u dva navrata zaplela u kosu, bacili smo to u smeće - napisala je mama Džejmi Mekines, čija je ćerka Andri morala da ošiša kosu.

Većina devojčica je morala da odseče kosu jer to jednostavno nije bilo moguće drugačije skinuti sa glave.

Jedna od majki, koja je i frizerka, napisala je kako je punih 9 sati pokušavala da izvadi kuglice iz kose svoje ćerke, ali je na kraju odustala.

- Njene divne duge kose više nema. Skratila sam je do brade. Srećna sam što sam i toliko uspela da spasim - napisala je u komentaru.

- Ta igračka jednostavno nije vredna kose. Satima smo to vadili, ali bezuspešno - napisala je druga majka.

Roditelji koji razmenjuju fotografije zapetljane kose, sada se međusobno savetuju kako plastične kuglice izvaditi iz kose.

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr)