Uklonite bradavice pomoću IZOLIR-TRAKE (VIDEO)

Nemojte da trošite pare na skupa sredstva za uklanjanje bradavica kad obična izolir-traka može da pomogne

Bradavice su izrasline na koži uzrokovane virusom HPV (Human Papilloma Virus), kojih ima preko 100 vrsta. Većina njih rezultira benignim izraslinama, dok kod nekih vrsta stvar može da se zakomplikuje.

Dakle, obične bradavice lako se mogu ukloniti, verovali ili ne, običnom izolir-trakom. Ovo je proverena metoda, ali treba da znate da neće upaliti preko noći.

Budući da su virusno oboljenje, bradavice se mogu širiti na druge delove tela ili ćak preći na nekog drugog. Zato nije loša ideja izolovati ih, a koje sredstvo za to može bolje da posluži od izolir-trake.

Sve je prilično jednostavno, samo treba biti uporan. Zalepite parče izolir-trake preko bradavice i držite tako šest dana. Naravno, menjajte izolir traku po potrebi, ali nemojte ostavljati bradavicu "da diše". Posle šest dana natopite bradavicu običnom vodom desetak minuta i istrljajte kamenom za pete.

Ceo proces ponovite dok bradavica potpuno ne nestane, a u zavisnosti od veličine to može da potraje i dva meseca.

U jednom istraživanju se izolir-traka pokazala bolje od krioterapije. Naučnici su upoređivali uspešnost skidanja bradavica i izolir-traka se pokazala uspešnom u 85 odsto slučajeva, a krioterapija samo u 60 odsto slučajeva.

(Telegraf.rs)