STRAŠNO: Lekari otkrili RAK kod tek rođene BEBE!

Testovi su pokazali da malena Dejzi Stovel ima izraslinu u oku, a ispostavilo se da je reč o retkom malignom tumoru

Tek rođenoj Dejzi Stovel, devojčici staroj samo 11 dana, lekari su dijagnostikovali rak. Devojčica je čim se rodila imala problema sa disanjem, pa su lekari uradili razne analize u potrazi za uzrokom problema, s obzirom na to da su joj pluća zdrava.

RECEPT RUSKOG NAUČNIKA: 4 kašike dnevno i rak se sam povlači!

Testovi su pokazali da malena Dejzi ima izraslinu u oku, a ispostavilo se da je reč o retkom malignom tumoru.

Operacija je odmah zakazana, a doktori su uspeli da joj spasu i oko i vid. Malena Dejzi sada ima 22 meseca, a sa nepunih 30 dana počela je da prima hemoterapiju.

- Bila sam prestravljena. Zamislite da vam kažu da vaša beba ima rak. Sve što sam mogla da prozborim jeste pitanje "hoće li umreti" - priseća se Dejzina majka tog stravičnog dana.

Nakon nekoliko meseci borbe, Dejzi je uspela da ozdravi. Međutim, Dejzi mora da na svaka tri meseca da ide na kontrole, a uprkos tome ona je jedna vesela devojčica jer već 14 meseci nema rak.

Njeni roditelji strahuju sa svakom kontrolom, ali ih brinu i moguće nove intervencije, jer je njihova hrabra devojčica već 30 puta uvođena u totalnu anesteziju.

- Dejzi nosi naočare i ima malih problema sa sluhom, ali osim toga nikad ne biste rekli kroz šta je sve prošla - ponosno ističe Dejzina mama.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)