HOROSKOP ZA 24. APRIL: Strelčevi, dodir govori više od reči! Device, ako ne izađete napolje, nećete sresti svoju ljubav!

Horoskop za nedelju. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Posao

Uvek je oko vas neko ko vas podseća ili opominje na neke poslove i stvari koje želite da izbegnete. Kad ćete shvatiti da ne možete pobeći od svojih obaveza i odgovornosti i da je najbolje prihvatiti realnost?!

Ljubav

Partner ima bitan uticaj na Vaše raspoloženje, posebno u trenucima kad ste napeti ili nervozni. Jako je važno da imate nekog pored sebe ko deluje na vas vrlo relaksirajuće.

Zdravlje

Loša cirkulacija.

BIK

Posao

Priželjkujete bolju poslovnu priliku i umete da se nametnete svoje stavove pred pravim ljudima ali i na odgovarajući način. Shvatate da od čekanja nema ništa i da je došlo vrmee za odlučnije korake sa vaše strane.

Ljubav

Lepo je kada se nalazite u društvu osobe koja ispunjava sva vaša očekivanja. Osećanje emotivnog zanosa koji vas danas ispunjava će potrajati.

Zdravlje

Mogućnost prehlade.

BLIZANCI

Posao

Pokušavate da promenite svoje ponašanje i da prilagodite stavove u poslu ali vam nedostaje iskren savet i prava podrška. Među saradnicima je vrlo čudna i nepredvidiva atmosfera na koju ne možete puno uticati.

Ljubav

U emotivnom smislu najbolje je da se stvari dešavaju spontano i kad dođe vreme za njih. Ne prenagljujte i ne insistirajte na nekim dešavanjima u ljubavi pošto poto.

Zdravlje

Odlično se osećate.

RAK

Posao

Oslonite se na svoju intuiciju danas. Imate sjajne procene situacije što vam omogućava da postavite svoje lične interese u prvi plan.

Ljubav

Partner ima poverenje u vaše sposobnosti, daje vam odrešene ruke i prepušta se vašem vodstvu što bitno popravlja stanje vašeg ega.

Zdravlje

Problemi sa varenjem.

LAV

Posao

Ono sto zamislite u stanju ste lako i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika, jer drugačiji pristup problemu proširuje vaše saznanje.

Ljubav

U odnosu sa bliskom osobom osećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osećanja kako biste uživali na poseban način.

Zdravlje

Potreban vam je odmor.

DEVICA

Posao

Puni ste danas dobre energije i želite da se dokazujete. Nemojte dozvoliti da Vam promakne dobra poslovna prilika, nalazite se u poziciji da ostvarite dvostruki uspeh.

Ljubav

Danas se dešavaju u ljubavi neki nenadani susreti koji će vam vratiti osmeh na lice. Ipak, ako ste u vezi, zanemarite sve što vam vezu može ugroziti.

Zdravlje

Osećate se dobro.

VAGA

Posao

Vi biste najviše voleli i najbolje biste se osećali kad se u poslu i okolnostima koje isti prate ne bi baš ništa menjalo. Međutim, okolnosti na poslovnoj sceni se menjaju brže nego što to želite i pretpostavljate.

Ljubav

Još uvek niste spremni da se suočite sa nekim emotivnim dilemama koje vas razdiru i stoga i danas pristajete na nastavak vrlo lošeg šablona po kojem u vezi funkcionišete a koji podrazumeva previše trulih kompromisa!

Zdravlje

Problemi sa vidom.

ŠKORPIJA

Posao

Ako vam jedna ideja ne prođe, ukoliko se ista pokaže kao neadekvatna, to nije razlog da dižete ruke već da se saberete i uočite sve nedostatke u svojim vizijama da bi iste mogli unaprediti.

Ljubav

U trenutku emotivnog zanosa ste spremni da potpuno zaboravite na sve stvari i okolnoisti koje vas pritiskaju i ne daju vam miran san. Najlepše je voleti a još lepše je kad osećate da vam je ljubav uzvraćena i da vam čini dobro.

Zdravlje

Osećate se dobro.

STRELAC

Posao

Imate dobru moć zapažanja i analizama vrlo nastrojen um a to je u poslu izuzetna kombinacija koja, po pravilu, garantuje uspeh ukoliko je sve to podržano upornošću i beskrajnim strpljenjem!

Ljubav

Ukoliko vam se sviđa neko sa kim nemate baš mnogo zajedničkih tema, u tom slučaju pustite da vaša tela govore. Jer, jezik ljubavi je univerzalan i za njega nisu potrebne nikakve reči!

Zdravlje

Više se rekreirajte.

JARAC

Posao

Od vas se očekuje uvek najviše. Imate osećaj da se vi pitate za sve, što godi vašem egu ali vas i maksimalno iscrpljuje. Nije lako sačuvati individualnost i neke korisne kontakte koje imate medju saradnicima.

Ljubav

Ponekad treba potisnuti osećanja kako bi zauzeli jasnije stavove i odredili se na bolji način prema ljudima koji vas okružuju a sa kojima još uvek ne znate na čemu ste.

Zdravlje

Problemi sa kožom.

VODOLIJA

Posao

Poslovna klima nije onakva kakvu očekujete. Ipak, shvatate da ne možete menjati druge već da sebe morate okolnostima prilagođavati. To vam je imperativ. Uskladite svoje želje i mogućnosti po uhodanom obrascu poslovanja.

Ljubav

Lakše vam je da svet oko sebe posmatrate iz ružičaste perspektive ali je realnost prilično surova i stoga bi vam bilo bolje da sebi sada, dok još možete, priznate neke istine.

Zdravlje

Nervozni ste.

RIBE

Posao

Hteli to ili ne, odgovaralo vam to ili ne, moraćete danas da promenite mnoge svoje navike i obrasce ponašanja u poslu. Okolnosti su takve da jednostavno ne možete puno da birate.

Ljubav

Vaša lepršava priroda i senzibilitet podstiču partnera na jako lepa osećanja i daleko aktivniju ulogu u osmišljavanju zajedničkih planova.

Zdravlje

Zadovoljavajuće.

Astrolog: Darko Škalabrin

(Telegraf.rs)