VEČERAS JE ROZE PUN MESEC: Spremite se za strastven i uzbudljiv period

Ako tome dodate i činjenicu da je trenutno Mars retrogradan, a i Merkur se sprema da krene tim hodom, više je nego jasno da nas očekuje buran period

Da li ste nekada čuli za "roze pun mesec"? To je naziv za najmanji pun mesec u godini  - kada je naš satelit najudaljeniji od planete. Ove godine se nalazi u Škorpiji, a njegova dejstva ćemo tek osećati. 

LAŽ SE ŠIRI FEJSBUKOM: Zeleni Mesec ne postoji, ne nasedajte na ovu FOTOGRAFIJU!

Ako tome dodate i činjenicu da je trenutno Mars retrogradan, a i Merkur se sprema da krene tim hodom, više je nego jasno da nas očekuje buran period.

Pun mesec u Škorpiji je ovog puta u opoziciji sa Suncem, koje je u Biku, što u prevodu na jezik ljudi koji ne govore astrološki, znači da može da dođe do velikog broja problema na polju finansija i ljubavi.

Večeras je idealno veče za seks i svi astrološki znaci če osećati pojačanu seksualnu energiju. Ipak, za one koji žele ozbiljnu vezu ovo nije povoljan period.

U ovom periodu takođe može doći i do kraja ljubavnih veza, posebno onih koje su bile zasnovane samo na fizičkoj privlačnosti.

Budući da je Škorpija asocijacija za misteriju i tajne, imaćete pojačane instinkte, a moguće je i da će se otkriti neke dugo skrivane tajne.

Sve u svemu, pred nama je strastven i veoma uzbudljiv period.

(Telegraf.rs)