Pustila sam muža da spava s bilo kojom ženom, jer samo želim da on bude srećan! (FOTO) (VIDEO)

Shvatila je da ne može više da ima seksualne odnose i nije želela da njen muž ispašta zbog toga. Zato je rešila da budu u slobodnom braku. Ispovest ove žene će vas totalno šokirati

Mnogi brakovi prolaze kroz krizu zbog nedostatka seksa. Ovaj problem je sve učestaliji, ali se o tome malo govori. Saira Kan je rešila da podeli svoj problem i rešenje koje je smislila sa svim ženama na planeti. Kaže da se nije pokajala.

Ovo su seksualni problemi o kojima se gotovo nikad ne priča

ČOVEČANSTVO U PROBLEMU: Za 25 godina više niko neće hteti seks!

Poslovna žena i TV voditeljka iz Velike Britanije, Saira Kan (46) je svom suprugu Stivenu dala "zeleno svetlo" da slobodno spava sa drugim ženama, jer ona više ne može da ga zadovolji u krevetu.

Ona je, naime, izgubila želju za seksom i koliko god da se trudila da probudi strast u sebi, to joj nije uspevalo, piše Daily Mail, a prenosi 24 sata.

Njih dvoje su u braku 11 godina i imaju dvoje dece, a Saira je izjavila da samo želi da njen suprug bude srećan.

- Pre smo imali fantastičan seksualni život. Ja i dalje svog supruga jako volim, mazimo se i lepo nam je, ali više ne želim seksualne odnose, jer nemam isto interesovanje. Izgubila sam strast i počela sam da tražim izgovore zašto ne želim da vodim ljubav, dok napokon nisam shvatila da to nikud ne vodi i rekla sam suprugu da bi trebalo da nađe drugu ženu s kojom će da ima seks - ispričala je Saira.

Ona je o svojoj odluci iskreno progovoraila na društvenim mrežama. Ima ljudi koji su podržali i koji su napisali kako je vrlo hrabra, a drugi su je osuđivali.

Saira je u emisiji "Slobodne žene" televizije ITV saslušala sve savete o rešavanju seksualnih problema, ali je ispričala i svoje viđenje stvari.

Šta je njen suprug rekao na sve to, nije nam poznato.

(Telegraf.rs)