HOROSKOP ZA 1. JUL: Device, batalite grižu savesti! Jarčevi, taj bol nije prolaznog karaktera, idite lekaru!

Horoskop za petak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Ko vas kamenom a vi njega pogačom, da li ste čuli za taj izraz?! Nemate vi ništa od te vaše bezočne žudnje za osvetom. Samo gubite energiju uludo!

BIK

Sve što danas odlučite, svaka vaša zamisao i sve ono što projektujete, sve to može i sve će se u najkraćem mogućem roku realizovati. Poslušajte i uvažite ipak i neke savete sa strane!

BLIZANCI

Osećaj mira i spokoja, za kojim toliko jurite, čini se kao da je danas nikad dalji od vas?! Zapitajte se šta to radite pa toliko srljate iz problema u problem i to bez ikakve potrebe?!

RAK

Nekad je potrebno da zagrmite i da se vaš glas čuje ne biste li skrenuli pažnju na sebe i svoje potrebe ali i na neka pravedna rešenja kojima težite! Morate danas probiti tu ljušturu u kojoj živite!

LAV

Nemaju baš svi loše i zadnje namere sa kojima se srećete danas. Odbacite skepticizam, priklonite se realizmu. Saberite i podvucite crtu pa ćete saznati koji je put i predlog povoljan za vas!

DEVICA

Ne sputavajte sebe osećanjem krivice za bilo šta! Zaboravite na grižu savesti, hladan racio, koji je i inače vaš najjači adut, danas radi za vas!

VAGA

Zamor vas polako sustiže. Osećate se prilično umorno, pospano pa i pomalo depresivno, što nije u vašoj prirodi inače. Ne brinite se, danas se odmorite a sutra ćete biti kao novi!

ŠKORPIJA

Osećaj ljubomore i to ni oko čega vas danas osvaja i u potpunosti upravlja svim vašim postupcima. Nekad ste jako teški i samma sebi a kamoli drugima?!

STRELAC

Osećate se nemoćno, ili bolje reći nedoraslo ili pak nedovoljno vredno, pored jedne osobe koja u vama budi poprilične komplekse! Odrastite!

JARAC

Bol u kolenu nije prolazan, ne forsirajte se već idite kod lekara i prekontrolišite šta se dešava. Ne budite toliko nemarni ka sopstvenom zdravlju!

VODOLIJA

Osećaj beznađa i životnog besmisla vas hvata. Upadate u jednu, za vas možda uobičajenu ali za druge teško razumljivu, fazu u kojoj javno preispitujete svrhu svačijeg postojanja! Preduboki ste!

RIBE

Osećaj suštinskog nerazumevanja sa okolinom, danas se produbljuje do maksimuma. Vi u klin a svi drugi u ploču. Vreme je da se zapitate da niste previše tvrdoglavi?!

Astrolog: Darko Škalabrin

(Telegraf.rs)