HOROSKOP ZA 24. JUL: Ribe, stižu dobre vesti! Rakovi, ljubav cveta!

Horoskop za nedelju. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Siloviti ste, brzi ali i pedantni kao i željni akcije i dokazivanja. Danas ćete upravo i dobiti priliku da se pokažete u pravom svetlu!

BIK

Ništa ne prepuštate slučaju. Izuzetno ste dobro organizovani i sve svoje sile usmeravate danas na ljubavna pitanja. Imaćete puno uspeha!

BLIZANCI

Niste skloni nerazumnim i previše rizičnim odlukama. Ali, danas ste prilično sigurni u sebe! Imate osećaj kao da vam niko ništa ne može i zato nastupate prilično hazarderski.

RAK

Uživate danas u životu i ljubavi koja cveta. Predmet ste, čak, i obožavanja na neki način. Osećate sve intenzivniju vezanost za jednu posebnu osobu!

LAV

Kad treba, kad je situacija takva, veliki ste borac i ništa vam nije teško da učinite, za sebe i druge. Ipak, da biste došli do tog stadijuma, mora da postoje okolnosti koje će vas, obično na vrlo grub način, naterati!

DEVICA

Taman kad pomislite da ste sve savršeno organizovali, da ste sa velikim uspehom predvideli sve događaje, dese se neke stvari koje vas ostave bez teksta i pokažu koliko je život zapravo spontan i nepredvidiv!

VAGA

Mnogo razmišljate, previše ste u strahu i to zato jer vam je stalno pred očima negativan rasplet bilo kojih očekivanja i želja. Bilo bi dobro da se nekad prepustite impulsima!

ŠKORPIJA

Nemojte se praviti da se ništa oko vas ne dešava. Za neznanje i slepilo kod očiju, ne postoje nikakvi baš izgovori! Otvorite oči! Ne bežite od problema!

STRELAC

Ne radite poslove na polovičan i površan način. Ukoliko danas propustite da neke stvari uradite onako kako treba,znajte da će vam se ti ubrzo vratiti kao bumerang.

JARAC

Danas rešavate da uzmete stvari u svoje ruke, što se tiče ljubavi ali i poslovne strane! Odlučujete da više nikom ne verujete i da se ne oslanjate više ni na koga i ni na šta! Uzdajete se od danas samo u sebe!

VODOLIJA

Jedina osoba koje se zapravo trebate bojati, a to će vam i današnji dan apsolutno potvrditi, ste vi sami. Vi ste sebi najveći i najopasniji neprijatelj!

RIBE

Neko vam danas donosi neke jako dobre vesti koje se tiču vaše vrlo skore poslovne budućnosti. Nemojte biti škrti i tog nekog dobro počastite.

Astrolog: Darko Škalabrin

Pogledajte i šta su nam to zvezde zakuvale za ovo leto, barem kad je u pitanju ljubav:

(Telegraf.rs)