Lidija (3) je rođena s belegom na licu i deca je zezaju zbog toga! Ali, ona ZNA kako da im odbrusi! (FOTO)

Oduševiće vas ova devojčica, jer ume da se odbrani bolje od odraslih ljudi

Lidija je rođena sa belegom na licu. Njeni roditelji su je oduvek štitili od zlih pogleda i komentara, ali sada ona ide u vrtić i mora da se zaštiti sama. Lidija to radi na nestvaran način.

POTRESNA ISPOVEST MAJKE: U moju bebu svi bulje jer ima beleg. Molim vas, ostavite nas na miru (FOTO)

On je svoj beleg od rođenja pretvorio u nešto neverovatno (FOTO)

Majka je jedan dan dovela Lidiju u obdanište i primetila da je deca zagledaju i komentarišu. Bila je svesna da je to zbog Lidijinog belega na licu.

Taj dan je bilo još gore, jer je dovela svoju ćerku u vrtić odmah posle tretmana koji joj je prepisan zbog stanja njene kože, sa kojim se pati od rođenja. Cela leva strana lica joj je bila još crvenija i modrija nego inače.

Lidijina mama je ugledala jednog dečaka koji baš grozno piljio u njenu ćerku i šaputao sa ostalom decom o tome.

Bila je iskrena. Rekla je Lidiji šta je primetila i ponudila joj je da odu kući ukoliko ne želi da bude izložena ponižavanju.

Ipak, Lidijina reakcija je bila nesvakidašnja.

Ona nije plakala i nije okrenula leđa problemu. Raspremila se, podigla glavu i ćutke prošla pored spornog dečaka i njegovih drugara. Izvadila je iz torbe knjigu "Sem's Birthmark" (Semov beleg) i zamolila je vaspitačicu da pročita priču deci.

- Oduševilo me je ponašanje moje ćerke. Ona je zrelija od dece njenog uzrasta. U suštini, njeno ćutanje i njena smirenost se može meriti sa zrelošću odrasle osobe - napisala je ponosna mama na Fejsbuku.

Pogledajte kako možete da obradujete svoje dete.

(Telegraf.rs)