UVRNUTI KOREJSKI TREND ZA LEPOTU: Ako ovo uradite, lice će vam biti poput pliša (VIDEO) (RECEPT)

Ova tehnika ulepšavanja je veoma čudna, ali rezultat koji dobijete sigurno je vredan eksperimentisanja

Neobičan azijski trend u lepoti pogodio je svet poput oluje, zove se "jamsu" i garantuje matiranu kožu savršenog sjaja. Možda je potpuno suprotan svemu onome što o lepoti znamo, ali umakanje lica u posudu hladne vode mogla bi da postane i tajna vaše lepote.

Ovaj trik s maskarom pretvoriće vas u glamuroznu divu za svega tri sekunde

SMANJUJU STOPALA, PALE KOSU: Nove lude stvari koje žene rade za lepotu (VIDEO)

Poput mnogih drugih trendova u lepoti, jamsu je nastao u Koreji i sada je jedan od najpopularnijih tretmana za negu lica. Naziv tehnike grubo se može prevesti kao "ronjenje" ili "potapanje", izmislio ju je jedan japanski bjuti bloger, a za nju vam je potrebno pakovanje pudera za bebe i posuda puna vode.

Šta ona podrazumeva?

Započnite svoju rutinsku negu - očistite kožu, stavite hidratantnu kremu, nanesite prajmer, podlogu i korektor. Zatim istresite bebi puder na dlanove i utapkajte ga na lice. Evo kako to rade Korejke:

Napunite posudu hladnom vodom, zagnjurite lice u vodu na 30 sekundi i potom tapkanjem osušite lice. Vaš ten biće matiran, a koža savršeno glatka. Tada možete da dovršite šminku.

Ljubitelji lepote uvek pozdravljaju superiornost azijskog kontinenta kada je reč o nezi kože. Da li ste spremni da isprobate ovaj jednostavan trik?

(Telegraf.rs)