Do Nove godine skinite 5 kilograma: Najbolji domaći čaj za mršavljenje (RECEPT)

Počela je sezona finih prazničnih poslastica i obilnih obroka, ali i prednovogodišnjih dijeta

Pošto isprobaju sve moguće dijete, žene se obično vrate starim dobrim biljnim čajevima. Ovi biljni napici za mršavljenje uvek su aktuelni, a mi vam donosimo recept za čaj koji vrlo lako možete napraviti sami, ali vas i posećamo na čajeve dobre i za gubljenje kilograma, ali i za čišćenje organizma.

Svakog jutra sam na prazan stomak pila 4 ČAŠE VODE. Za mesec dana, s mojim telom se desilo čudo!

SALCE TOPI, IMUNITET JAČA: Uz ovaj napitak nećete se ni ugojiti ni razboleti (RECEPT)

Moćna biljna mešavina

Pomešajte jednaku količinu ruzmarina, koprive, maslačka, breze, poljskog rastavića, bokvice i komorača i stavite mešavinu u posudu.

Uzmite tri-četiri kašike mešavine i stavite u litar ključale vode, poklopite i ostavite da odstoji 15 minuta, a potom procedite.

Za najbolje rezultate trebalo bi da pijete litru ovog čaja dnevno uz dve šolje zelenog čaja.

Takođe, saveznik u mršavljenju vem može biti i čaj od koprive. Jednu-dve kašičice sušenog lišća koprive prelijte s 250 ml vrele vode. Ostavite da odstoji pet minuta i procedite. Ovo je dovoljno za šoljicu čaja.

Čaj od koprive

Osim što ćete izgubiti kilograme, vaše telo će doživeti potpuni prepoord zbog unosa koprive. Ona snižava krvni pritisak, čisti krvne sudove od holesterola i ubrzava metabolizam.

Zeleni čaj

Nezaobilazni čaj za mršavljenje je i zeleni čaj koji, ukoliko ga redovno uzimate, pomaže da izgubite kilograme. On je prirodni antioksidant koji reguliše varenje, topi masne naslage i razbuđuje organizam.

Ako odlučite da smršate uz pomoć čaja, obavezno morate regulisati i ishranu. Bilo bi pametno i da izbacite kafu jer čaj sadrži kofein, pa ako uz njega pijete i kafu, vaše telo bi moglo da doživi šok.

(Telegraf.rs)