HOROSKOP ZA 15. JANUAR: Ovnovi, nema potrebe da budete stidljivi! Strelčevi, vreme je za promene!

Horoskop za nedelju. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Danas će vaša praktična strana doći do izražaja. Možete da očekujete pozitivna dešavanja na poslovnom planu. Nije vam uvek lako da otvoreno pokažete svoje emocije, nekada ste jednostavno stidljivi. Moguć je manji pad imuniteta ovih dana.

BIK

Možete da očekujete veoma pozitivan splet okolnosti na ovom planu. Dolaze vam pohvale i aplauzi! Pred vama je prilika da uđete u pravu, sudbinsku vezu sa osobom sa kojom ste karmički povezani. Takva ljubav se ne propušta. Povedite računa o leđima.

BLIZANCI

Ukoliko planirate pokretanje privatnog posla, današnji dan je veoma povoljan za to. Oni koji su u braku imaju jako lepe odnose sa emotivnim partnerom. Ako ste slobodni, očekuje vas kontakt sa nekim od bivših. Manji bolovi u stomaku.

RAK

Očekuje vas veoma važan poslovni razgovor. Moguće je potpisivanje ugovora koji će poboljšati vaš poslovni status. Komunikacija sa voljenom osobom je veoma interesantna. Zajedno planirate neke veoma lepe situacije. Manji problemi sa disajnim putevima.

LAV

Potrudite se da napravite što bolju organizaciju na svom polju finansija. Isplatiće vam se ako uvedete malo reda. Voljena osoba je tu za vas u svakoj prilici, pa čak i ako je potrebno da vam pruži pomoć i podršku na polju posla. Redovnije jedite.

DEVICA

Pred vama su sudbinska dešavanja kada je u pitanju vaše polje karijere. Možete da očekujete veliki uspeh u budućnosti. Veoma ste emotivni i jako vam je važno da tačno znate na čemu ste sa trenutnim partnerom. Želite stabilnost. Moguća je glavobolja.

VAGA

Očekuje vas prilično opušten dan. Nećete imati velike promene na polju posla. Povoljan je period za umetnike. Dopada vam se jedna osoba koja deluje nekako stidljivo i povučeno. Moguće je da ćete pokušati da joj se približite. Problemi sa nesanicom.

ŠKORPIJA

Ukoliko se bavite nekim poslom koji je povezan sa stvaranjem, kreacijama i u kom je potrebna inventivnost- imaćete velikog uspeha. Uživate u prijateljskom i opuštenom odnosu sa osobom koja vam se dopada. Ne žuri vam seda uđete u vezu. Odlično se osećate!

STRELAC

Očekuju vas značajne pohvale od strane nadređenih. Možete da očekujete neku novu poslovnu ponudu. Dopada vam se jedna osoba koju srećete u zvaničnom, javnom okruženju i sa kojom možete imati ozbiljnu vezu. Prijao bi vam odlazak u saunu.

JARAC

Možete da se nadate veoma pozitivnom razrešenju na polju suda. Očekuju vas važna dešavanja na ovom planu. Prija vam vaša sloboda i uživate u svakom trenutku svog života. Ne čeznete za novim dešavanjima na ljubavnom planu. Možete da očekujete dobru situaciju.

VODOLIJA

Pred vama je prilika da značajno poboljšate svoju finansijsku situaciju. Moguće je da ćete uskoro dobiti neko nasledstvo. Dolazi vam zanimljiva situacija sa jednom zauzetom osobom. Ipak, verovatno sve ostaje samo na flertu. Mogući su manji problemi sa urinarnim traktom.

RIBE

Ukoliko ste bez posla, tokom današnjeg dana biste mogli da regulišete svoj status lakše nego što mislite. Veoma je povoljan trenutak za sklapanje braka, ulazak u ozbiljnu vezu ili za veridbu! Povedite računa o svojim bubrezima.

Astrolog: Ruža Ružanović

Rešite test i upoznajte sebe u potpunosti.

(Telegraf.rs)