Desna ruka Ralfa Lorena napušta kompaniju (uz pozamašnu otpremninu)

Jedan od najvažnijih ljudi koji je uz Ralfa Lorena upravljao istoimenom kompanijom napustiće svoju poziciju uz pozamašnu otpremninu

Izvršni direktor modne kompanije Ralf Loren, Stefan Larson, sporazumno će napustiti svoju poziciju, a zauzvrat će dobiti 10 miliona dolara u vidu plate za naredne dve godine.

Kako je jedna Albanka, koju su svi prozivali, svojom neobičnom jaknom zaludela pola Beograđanki

Mesec dana je nosila samo mušku odeću i to joj je promenilo život!

On je u novembru 2015. godine zamenio Ralfa Lorena kao izvršni direktor, ali je modni kreator i dalje ostao na rukovodećoj poziciji na čelu borda direktora i kao kreativni direktor.

Stefan će poziciju predsednika i izvršnog direktora zvanično napustiti 1. maja, a ovu doluku je doveo nakon neslaganja sa Ralfom Lorenom u vezi sa kreativnim pravcem koji bi kompanija trebalo da izabere.

"Stefan i ja delimo ljubav i veoma poštujemo sve ono što je utkano u DNK kompanije i obojica shvatamo važnost konstantnog unapređivanja i evoluiranja brenda. Nakon brojnih razgovora u vezi sa budućnošću kompanije, odlučili smo da krenemo različitim putevima. Zahvalan sam za sve što je Stefan uradio za kompaniju i što su je njegove odluke vodile u pravom smeru", stoji u izjavi koju je Ralf Loren ovom prilikom izdao.

Ova odluka saopštena je nakon što je kompanija objavila svoje finansijske rezultate za 3 kvartal u kom je zabeležen pad zarade od 12 odsto u poređenju sa istim periodom prethodne godine.

Stefan je dolaska u Ralf Loren veoma uspešno vodio Old Navy i H&M.

(Telegraf.rs)