MOĆ KRISTALA: Evo šta morate da imate u domu ako želite bogatstvo, ljubav i ispunjenje svih snova (FOTO)

Ne oni ni ne izgledaju kao obično kamenje, oni su prelepo kamenje čija kristalna srtuktura nosi veliku energiju i isceliteljsku moć

Sve na svetu ima svoju energiju i frekvenciju na kojoj vibrira, ali kako smo se polako odvajali od prirode tako smo gubili sposobnost da osećamo vibracije i povezivanja sa čistom prirodnom energijom. E tu prirodnu energiju, čistu energiju Zemlje nose minerali, kristali ili poludrago kamenje.

U ovoj pećini možete da budete samo 10 MINUTA, a nakon toga će vam se dogoditi nešto JEZIVO (VIDEO)

BLAGO OD 7 CENTIMETARA: Pronađen gigantski dijamant vredan 20 miliona dolara

Oni su skladišta izvorne prirodne energije i vibracija, poseduju veliku energiju i, prema verovanju narodne medicine koja se naziva kristaloterapija, i lekovita svojstva. U svetu je poznato više od 4.000 kristala, a koristili su se još u doba Sumera u Mesopotamiji za promovisanje ozdravljenja, prosvetljenje i ispunjenje.

Danas se kristali uglavnom nose kao nakit, ali možete ih držati u svom domu, poslovnom prostoru i svuda gde vam je potreban protok pozitivne energije kako biste mirnije spavali, bolje radili i popravili opšte zdravstveno stanje.

Evo liste najpopularnijih kristala i njihovih namena:

Ametist

Jedan od najlepših kristala ametist ujedno je i jedan od najčešće korišćenih i najdostupnijih. Ovo je izuzetno snažan kamen sa visokom vibracijom koji pomaže kod lečenja zavisnosti poput alkoholizma ili za bolje rasuđivanje i donošenje odluka. Podstiče dobar san i odličan je za sprečavanje glavobolje, artritisa i hroničnog umora.

Kvarc (Gorski kristal)

Gorski kristal je univerzalan kamen i jedan od najmoćnijih kristala za ozdravljenje i kanalisanje pozitivne energije. Ako u spavaćoj sobi imate računar i tehniku koja zrači, ovaj kamen upijaće to zračenje i ono vam neće ometati san. Kvarc takođe stimuliše moždane funkcije, smiruje um i dušu, te donosi ravnotežu organizmu.

Ružičasti kvarc

Kamen ljubavi i beskrajnog mira. Prelepe je nežnoroze boje pa se smatra da donosi skladne odnose, toleranciju i harmoniju. Štiti od podzemnih zračenja i nesanice, a odličan je i za oporavak od krize.

Crni turmalin

Ovaj kristal crne boje štiti od zračenja iz mobilnih telefona i elektromagnetnih frekvencija. Donosi emocionalnu stabilnost i uklanja negativnu energiju, bilo da dolazi od osobe ili iz okoline.

Citrin

Citrin je jedan od retkih kristala kojem nije potrebno čišćenje ili pražnjenje jer sadrži energiju Sunca. Zbog toga podstiče uspeh, optimizam, bogatstvo i samopoštovanje.

Lapis lazuli

Predivne dubokoplave boje, lapis lazuli povećava intuiciju i druge intuitivne sposobnosti. Umiruje nemiran um, povećava ljubav u braku i umanjuje bol.

Tirkiz

Verovalo se da tirkiz menja boju kako bi upozorio na potencijalnu neveru, ali sada je poznato da podstiče duhovnu usklađenost i unapređuje komunikaciju. Daje samopouzdanje i zaustavlja autosabotažu na svim poljima života.

Tigrovo oko

Tigrovo oko je vrlo jak kristal koji snažno čuva zdravlje, donosi blagostanje, sreću i ispravno donošenje odluka. Stabilizuje međuljudske odnose i koristan je za realizaciju ideja i ostvarivanje ciljeva.

(Telegraf.rs)