Savršen doručak za tvoj svaki dan: Wellness Breakfast!

Wellness Breakfast keks je napravljen od pet vrsta odabranih žitarica od celog zrna i bogat je vitaminima B1, B3 i B6 koji doprinose normalnom funkcionisanju našeg metabolizma

Svi znamo da je doručak najvažniji obrok u toku dana, ali često prosto nemamo dovoljno vremena za važne stvari. Zato se Wellness Breakfast keks odlično uklapa u Vaš životni ritam.

Bilo da doručkujete kod kuće ili kasnije, znate da Vas u tašni čeka ukusan doručak, a sve što treba da uradite jeste da ga iskombinujete sa nekim napitkom poput mleka, jogurta, soka ili sa voćem po želji. Tako brzo dobijate ukusan i lagan obrok koji Vam daje dovoljno energije za početak dana.

Jedan od osnovnih principa pravilne ishrane svakodnevna upotreba integralnih žitarica. Wellness Breakfast keks je napravljen od pet vrsta odabranih žitarica od celog zrna i bogat je vitaminima B1, B3 i B6 koji doprinose normalnom funkcionisanju našeg metabolizma.

Wellness Brakfast dostupan je u praktičnom pakovanju u dva ukusa: ukus nežnog mleka i hrskavog badema, kao i u osvežavajućem ukusu šumskog voća.

Wellness Breakfast - i dan može da počne!

(Telegraf.rs/ PR)