U susret proleću: Pogledajte novu senzualnu kolekciju Olje Crnogorac (VIDEO) (FOTO)

U najnovijem Telegrafovom modnom editorijalu pogledajte prolećnu magiju koju je za vas pripremila Olja Crnogorac

Gošća najnovijeg Telegrafovog modnog editorijala je Olja Crnogorac i njena prolećna kolekcija dostojna svake dame pod imenom Montenegrina.

Ogrnuta francuskom čipkom i svilom, Dragana Džajić blista u Telegrafovom modnom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

Pod sjajem elegancije i raskoši: Bojana u najnovijem Telegrafovom modnom editorijalu (FOTO)

Popularna voditeljka Olja Crnogorac, pokrenula je svoju modnu liniju Montenegrina, koja je namenjena devojkama i ženama koje žele kvalitet kakav nude vrhunski svetski brendovi, ali uz cene koje svako može da priušti.

Olja kaže da je ceo život tragala za dobrom haljinom koja ima normalnu cenu. Zato je, kako ističe i kreirala haljine i komplete, odličnog kvaliteta, po niskim cenama.

Haljine su ručno rađene za sve glamurozne, odvažne i samosvesne dame koje žele da daju lični pečat svom stilu i izdvoje se svojom pojavom.

Kao glavne karakteristike svojih kreacija, Olja izdvaja originalnost, cenu, ali i liniju koja naglašava ženstvenost i seksepil.

Kako bi na najbolji način predstavila svoju novu kolekciju i pružila dašak onoga šta Montenegrina nudi damama, Olja Crnogorac je pozirala u prelepom ambijentu luksuznog hotela “Constantine the Great“.

U prelepim fotografijama ove dame, koje je snimila Aleksandra Bogićević, uživajte na narednoj strani:

Još prelepih fotografija Olje Crogorac u njenim kreacijama koje je snimila Aleksandra Bogićević pogledajte na sledećoj strani: