Prosti trikovi koji će od svake žene napraviti FATALNU ZAVODNICU

Ne svodi se sve na izgled, ali svaka žena želi da bude seksi

Neke žene su obdarene genima koje ih čine neodoljivim i zapanjujućim bez ikakvog truda. Imaju prirodno gustu i razbarušenu kosu, široke kukove, bujne grudi i pune usne.

5 IZNENAĐUJUĆIH razloga zbog kojih ćete želeti VEZU sa ALFA MUŠKARCEM

Način na koji se DRŽITE ZA RUKE sa partnerom otkriva VEOMA važnu stvar o vašoj VEZI

Međutim, šta je sa običnim devojkama?

Važno je da znate da između vas i superseksi devojke nema puno razlike. Vaša snaga dolazi iznutra i imate svu moć u svojim rukama kada su muškarci u pitanju, a ovi trikovi će vam pomoći da je oslobodite.

1. Budite samouverene

Za muškarce ništa nije više seksi od samopouzdanja. Možete da izgledate kao top model, ali ako nemate samopouzdanja – jednostavno niste seksi. Potrebno je da hodate kao da znate koliko imate da ponudite muškarcu i da je na njemu da otkrije koliko je to.

2. Verujte da ste seksi

Ako želite da budete seksi, onda zaista morate da verujete u to. Morate da svoj mozak ubedite da ste najseksi žena na svetu. Tek tada ćete zaista moći da to i postanete. Ako čak ni vi ne verujete da ste seksi, kako će drugi u to verovati.

3. Usporite svoje pokrete

Kada je sve oko vas užurbano malo ko može da zastane i dobro osmotri vaše pokrete. Umesto da u žurbi pokušavate da skrenete pažnju na sebe, usporite sve. Hodajte sporije. Govorite sporije. Dajte muškarcima priliku da upiju celu vašu lićčnost i signale koje im šaljete.

4. Budite suptilne sa garderobom

 

Iako se ovo možda čini kao očigledan savet, mnoge žene prave veliku grešku i nose manje kada žele da budu seksi.

Istina je da možete da budete seksi čak i kada nosite više odeće na sebi.

Umesto da nosite providnu majicu, obucite košulju koja će naglasiti vaš struk i samim tim učiniti da vam grudi i kukovi izgledaju veće.

5. Ne plašite se direktnog kontakta očima

Jedan od najboljih načina da skrenete pažnju muškarca kada niste u prilici da to učinite izgledom jeste kontakt očima. Gledanje muškarca direktno u oči je moćan način da mu skrenete pažnju na sebe.

Kada imate njegovu pažnju, imate i moć – a moć je muškarcima seksi.

6. Lagan dodir

Kada ste u situaciji da dodirnete nekoga za koga ste zainteresovani i želite da izgledate seksi, učinite to lagano. Na taj način će svaki muškarac poželeti da ga dodirnete još malo i želeće da ga osete u punoj snazi.