KUDA ZA NOVAKA? Preporučujemo ludi provod u evropskim metropolama

Krstarite Dunavom, uživajte u romantičnoj vožnji fijakerom ili nezaboravnom vatrometu na trgu neke od evropskih metropola... Šopingujte, eksperimentišite sa nacionalnim kulinarskim specijalitetima i obezbedite puno pozitivne energije za predstojeću godinu

Da li ste već smislili gde ćete biti poslednjeg dana 2012. kada kazaljke na satu pokažu da je ponoć i da ste ušli u još jednu novu godinu? Promotivni plakati restorana i noćnih klubova na ulicama iskaču ispred vas, na radiju iznova i iznova slušate gde ćete pronaći najbolji provod uz muziku domaćih zvezda i piće dobrodošlice, i sve to za svega 50 do 100 evra, ali vi ste i dalje neodlučni?

Najsigurniji i najjeftiniji način da izbegnete novogodišnje ludilo i rasprave oko izbora mesta za doček je da s odabranim društvom ili samo voljenom osobom organizujete neko putovanje.

Za dobru zabavu dovoljno je da izaberete neku od evropskih metropola u susedstvu i dočekate novu 2013. na autentičan način. Možete slušati muziku Mocarta ili Štrausa u Beču, uživati u ogromnim diskotekama i klubovima širom Budimpešte ili obilaziti barove Krakova do sitnih jutarnjih sati.

Kako biste ostvarili uštede u kućnom budžetu, pripremite i nešto novca za šoping, jer evropske metropole u vreme praznika imaju velika sniženja i rasprodaje. Bilo da uživate u kupovini sitnica ili volite da se opremite za bar dve sezone unapred, suvenir koji ponesete sa dočeka podsećaće vas na divne trenutke tokom cele godine.

(Lj. Vučetić)