PET KORAKA DO OPUŠTANJA: Oaza za relaksaciju i uživanje

Nemate vremena za sebe, non-stop ste pod stresom? Pronašli smo oazu mira u kojoj ćete nakon samo pet koraka osećati neverovatan priliv energije i zadovoljstva

Nakon nekoliko poslovnih sastanaka, stotine telefonskih poziva i mejlova na koje morate da odgovorite u roku od sekund, najbolje što možete da uradite za svoj duh i telo je da se opustite u nekoj od spa oaza. U prvih sat vremena prepustite se uživanju a posle možete da krenete i na zahtevnije fizičke aktivnosti koje će dovesti do novog priliva energije.

Mi vam donosimo program oporavka za samo dva sata.

SPA uživanje

Za početak predlažemo uživanje u vodenoj kapsuli nakon čega sledi opuštanje na kamenom krevetu. Kada se udobno smestite u providnu kapsulu sa deset tuševa, osetićete masiranje svih delova tela, sa naglaskom na mišiće vrata, leđa i podvodnu masažu stopala.

Toplota i para se stapaju u jedinstvenu prirodnu energiju. Dodatnu stimulaciju za vaša čula predstavlja hromoterapija, jer kapsula emituje nekoliko boja u toku tretmana. Lagana vodena prašina u spa kapsuli ravnomerno se raspršuje preko tela dodirom jednog dugmeta, a po želji možete dodati i vitamine i minerale. Uz to uživaćete u harmoničnim zvucima vodopada, pucketanju kiše ili vašoj omiljenoj muzici.

Pored automatskog uklanjanja bolova, vodena kapsula omogućava detoksikaciju, reguliše nivo celulita i pomaže u gubitku težine.

Tepidarijum

Masaža i solarijum

Peti korak na listi oporavka je masaža. Bilo da odaberete relaks ili anticelulit, ruke iskusnih masera učiniće da ponovo osećate snagu u svakom delu tela. Poseban vid masaže je i antistres, tretman sa aromatičnim uljima, koji sledi nakon blagog pilinga i podstiče cirkulaciju celog tela.

Solarijum u umerenim količinama omogućava da bitku sa prvim sunčanim zracima dobijete u svoju korist. Kako biste pripremili kožu za divan preplanuli ten, dva tretmana od samo deset minuta nedeljno u solarijumu omogućiće vam fantastičnu podlogu za sunčanje tokom letnjeg odmora.

Da bismo vam uštedeli vreme, pronašli smo oazu opuštanja u kojoj možete sprovesti program relaksacije od početka do kraja. TOP FORM UNISEX fitnes i spa centar nudi posebne povoljnosti svojim klijentima ne celokupan program usluga.

Pored biznis klijentele kojoj je ovo omiljeno mesto i svratište mira nakon posla, Top Form neguje i porodične vrednosti. Ukoliko želite da vikend iskoristite za odmor, možete povesti i decu, za koju u centru postoji posebna soba u kojoj mogu da se igraju, uživaju u crtanim filmovima, crtaju...

Za naše čitaoce TOP FORM UNISEX  poklanja mesečnu članarinu za fitnes klub, a potrebno je samo da pošaljete mejl sa imenom i prezimenom na mejl karte@telegraf.rs.

(Telegraf.rs)