Top 5 predloga za brzo podmlađivanje

Nedavno sprovedena istraživanja su pokazala da žene, bez obzira na činjenicu što živimo u 21. veku, jako malo vremena posvećuju nezi svoga lica i tela. Ispostavilo se da glavni razlog leži u nedostatku vremena, koje zbog brzog načina života sve manje imamo

Rastrzane oko kućnih poslova, muža, dece i svakodnevnih problema, ponekad se čini da su žene postale mašine za pranje, kuvanje, čišćenje, peglanje... Od pripadnica nežnijeg pola očekuje se da uvek sve hoće i sve mogu. A kada zapostave sebe i bračne dužnosti, nastaju problemi i partnerovo švrljanje sa strane.

Vreme je da malo “povučete ručnu” i konačno uradite nešto lepo i za sebe! Evo naših predloga kako da se na najbrži i najjednostavniji način podmladite i ulepšate.

Nova frizura

Naučno je dokazano da se žena, ako je zadovoljna svojom kosom, oseća daleko sigurnije i samouverenije. Ova promena često ima vizuelno najveći efekat, pa to one mudro znaju da iskoriste. U proseku, svaka dama godišnje promeni čak četiri frizure, dok muškarci i po četiri godine nose samo jednu.

Počnite da cenite sebe, da bi vas i drugi cenili, poruka je salona lepote “Jazzabella” i njegove vlasnice Jasmine Rašić, specijaliste za estetiku i kozmetiku.

Salon lepote “Jazabella”

Adresa: Mehmeda Sokolovića 22

Telefon: +381 64 19 28 331

Usluge salona: manikir, pedikir, tretmani lica i masaža

Proizvodi: Opi (manikir i pedikir), Biologique Recherche, PAB, Skeyndor (lice i masaža)

(Tijana Bandić / Promo)