KREME ZA SUNČANJE: Tajne koje kriju od vas kozmetičke kuće

Industrije, bilo prehrambene, kozmetičke ili neke treće, opstaju zahvaljujući ubeđujućim reklamama kojima smo svakodnevno izloženi. Međutim, te reklame su uvek nerealne i mnogo je toga što se namenski nikada ne spomene u njima jer tada ne bi imale nekog efekta

Svaki proizvod koji se nalazi na tržište ima svoje negativne strane. Nisu svi oni najbolji u otklanjanju mrlja, najbolji u izbeljivanju zuba, najzdraviji za vašu kosu i tako u nedogled. U reklamama se uvek koriste superlativi jer je to siguran način da vas navedu da taj isti proizvod kupite.

Međutim, stvari nikada nisu tako bele i uvek postoje mrlje koje se vešto kriju kako bi se proizvod što bolje prodavao. S obzirom na leto koje je počelo i plivanje, sunčanje i vreme koje ćete provesti pored vode, ovoga puta fokusiraćemo se na kreme za sunčanje i na sve one stvari koje nećete čuti ni u jednoj reklami.

Vitamin D je više nego izvrstan sastojak, ali nikada neće zameniti kremu za sunčanje

Ukoliko je vaša ishrana bogata vitaminom D to je bolje po vas, ali to nije izgovor za neodgovorno izlaganje suncu i izostavljanje zaštitne kreme.

Uskladite svoju ishranu s kozmetikom koju koristite, to je jedini način da vašu kožu održite zdravom.

( T.M. / uelementu.com )