Za diplomce Akademije nove kiropraktike osiguran posao

Naredna prezentacija NCQ Europe Akademije predviđena je za 21. septembar, od 13 do 15 časova, u amfiteatru fakulteta FEFA, u Bulevaru Zorana Đinđića 44 na Novom Beogradu

Na fakultetu FEFA na Novom Beogradu, u subotu 14. septembra, održana je prva prezentacija NCQ Europe Akademije, koja će se baviti edukacijom novih kiropraktora.

Školovanje na ovaj akademiji trajaće dve godine, a predavači su istaknuti stručnjaci iz ove oblasti - Stacey Poole, Vladan Jovićević, Dejan Čubrilo, Verica Petković, uz mnoge druge predavače.

Na prezentaciji upućen je poziv svim zainteresovanima da se školuju na NCQ Europe Akademiji, koja se i osniva iz potrebe za drugačijim pristupom u kiropraktici.

Osnivač i direktor kompanije NCQ Europe, kiropraktor Vladan Jovićević je objasnio da je potrebno da se posebna pažnja posveti deci, kod koje se i u najranijem dobu pojavljuju razne deformacije.

- Korektivne metode su u ranom pedijatrijskom uzrastu vrlo blage i potpuno bezopasne, a istovremeno izuzetno efikasne. Deluju blagotvorno odmah, ali i preventivno. Po dobijanju titule NCQ Europe kiropraktor, dobija se posao u okviru NCQ Europe sistema, što je svakako velika prednost za diplomce ove akademije - rekao je Jovićević.

(N. S.)