ZABORAVITE BORE: Podmladite lice kod kuće

Nisu vam potrebni estetski tretmani, abnormalne količine botoksa i deset vrsta krema kako biste zadržali mladost na svom licu. Sve što vam treba je nekoliko kućnih trikova

Estetska hirurgija i botoks nisu jedino rešenje koje može da podmladi vaše lice. Naime, postoje mnogi "kućni" tretmani koji mogu da imaju isti, ako ne čak i bolji učinak, s obzirom na to da smo svi svesni negativne strane botoksa i toga šta je napravio od mnogih poznatih ličnosti. Nedostatak mimike, osmeha i kameno lice koje nema mogućnost pokazivanja bilo kakvih impresija, zapravo su većim delom zasluga upravo veštačkog popunjavanja bora.

Kako biste izbegli sve negativne posledice, a pritom zadržali lepotu i mladost na svom licu, isprobajte sledeće trikove.

Ulje s vitaminom E

Ulje s ovim vitaminom vrlo je popularno u Americi i Velikoj Britaniji jer nije preterano masno, a odličan je borac protiv bora. Takođe, mnogo je jeftinije od antiejdž krema, a najčešće se kupuje u apotekama. Nanesite ga na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte umesto kreme i dobro umasirajte u kožu. Rezultati će vas oduševiti.

(T.M./index.hr)